Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chc膮ca sobie pom贸c

PAZNOKCIE U ST脫P

Polecane posty

Go艣膰 chc膮ca sobie pom贸c

witajcie, mam nast臋puj膮cy problem. Chocia偶 dbam o stopy, u偶ywam krem贸w, pumex贸w, cz臋sto maluje paznkocie, w kt贸re te偶 wcieram krem. Jednak od jaki艣 dwoch lat, moze paznokcie po mzyciu lakieru nie s膮 jasne, tzn takie jak u r膮k, a 偶贸艂te:O, okropnie to wygl膮da, pomimo i偶 zawsze dobrze zmje lakier. jak je przywr贸ci膰 do stanu z kiedy艣, aby by艂y jasne??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 masz grzybice
do lekarza marsz. dostaniesz plyn do malowania paznokci i ja wyleczysz

Udost臋pnij ten post

Bez przesady! Je艣li od dawna malujesz paznokcie, mog膮 by膰 偶贸艂te od lakieru. No chyba 偶e zawsze u偶ywasz jasnych kolor贸w... Ale ciemne lakiery powoduj膮 偶贸艂kni臋cie paznokci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chc膮ca sobie pom贸c
nie, nie grzybica. Nie mam 偶adnych zmian na stopach, ani pomi臋dzy palcami. Nie sw臋dz膮 itp. Cz臋sto widz臋 te偶 takie troch臋 zz贸艂kni臋te paznokcie u innych kobiet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chc膮ca sobie pom贸c
no ale jest jaki艣 spos贸b by zn贸w by艂y jasne?

Udost臋pnij ten post

Jesli masz za偶贸艂cone paznokcie tylko na stopach, nie u rak, to moze po prostu skutek ich cz臋stego malowania. Spr贸buj co jaki艣 czas polerowa膰 p艂ytke paznokcia, to rozjasnia, poza tym mo偶esz spr贸bowa膰 preparatu No More Fungus Sally Hansen. Ja ju偶 po pierwszym u偶yciu zauwazy艂am r贸znice, a te偶 za偶贸艂ci艂y mi si臋 paznokcie po cz臋stym malowaniu ciemnymi odcieniami lakier贸w.

Udost臋pnij ten post

Wydaje mi si臋, 偶e jak dasz im odpocz膮膰 od lakieru to powinny odrosn膮膰 \"normalne \" :)

Udost臋pnij ten post