Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego

jakie kosmetyki i co do apteczki najpilniesze na poczatek?

Polecane posty

Gość a dlaczego

Gość tamburynek
Witam, Ja swojemu dzidziusiowi serwowałam kosmetyki firmy Bambino. Moim zdaniem są najlepsze, bo nie uczulaja jak Johnson & Johnson, poza tym są tanie. Jeśli codzi o apteczkę coś na kolki. Pozdrawiam

kosmetyki to bambino albo nivea bo te co kolezanka powyzej wymienila uczulaja napewno. Do apteczki viburcol-czopki na uspokojenie dziecka cos na goraczke termometr-ja mam taki w smoczku masc majerankowa-na katarek sol morska-do noska altacet-mozna smarowac miejsce po szczepieniu,nie spuchnie sudocrem-na odparzenia hm nie wiem co jeszcze

Polecam niezawodny komplet - żel do kąpania, balsam, krem na odparzenia i sudocrem. To najpotrzebniejsze akcesoria. Produkt dostępny jest na CoZaCena –www.cozacena.pl w niskiej cenie. Ponadto bardzo zachęcam do zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.

Krem na odparzenia, sól morska, krople na kolki, frida do noska, Bepanthen.. Z kosmetyków też polecam Nivea lub Bambino - żel/płyn do mycia i oliwka (ta z Bambino bosko pachnie!) lub balsam. No,może być jeszcze krem do buzi. I na pierwsze dni/tygodnie waciki kosmetyczne do przemywania buzi,oczu i uszu.

Gość gość
BiałaPoziomka dziś , kto jeszcze kupuje taki SZAJS???