Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskaaaa

pytam, bo chce wiedziec

Polecane posty

Gość Ciekawskaaaa

pytanie do zorietnowanych - ile można zarobic w hurtowni, praca polega na "zabawie" z fakturami, czy to sie w ogole oplaca?

No dziwne pytanie. Pracodawca może Tobie zaoferowac najniższą stawke, w ogole którąś tam etatu, albo zupełnie przyzwoita pensję. Ja się zajmowałam 3 lata kadrami. A ile Tobie proponuje? :>

Gość mysle ze nie wiecej
jak 500-600 zł na reke...ale to zalezy w jakiej hurtowni.

Gość to zależy jak się bawisz
:P

Gość Ciekawskaaaa
heh pracodawca jeszcze nic mi nie proponuje, bo jestem przed rozmowa, dopiero zaczynam "kariere" zawodowa i stad moje pytanie

Gość Ciekawskaaaa
500 - 600 zl to chyba jakas kpina, dobra, powiem wiecej - sa 2 stanowiska; pierwsze to wlasnie te faktury, a drugie to asystent przedstawiciela handlowego - co lepsze?

Gość Ciekawskaaaa
za godzine mam rozmowe - napiszcie cos :P

Ja bym wybrała faktury...ale 500-600 zł to smieszne jest :| Minimum to 899,10 a to tez jeszcze pozostawia wiele do życzenia...zależy co to za \"zabawa\" w faktury. Układanie alfebetycznie czy co miałas na mysli?

Gość Ciekawskaaaa
mila pani powiedziala mi przez tel, ze praca z fakturami polega na wykonywaniu papierkowej roboty w zwiazku z towarem jaki sie przez te hurtownie przewija, tylko bardzo realna wydaje mi sie placa 500-600 zl, bo podciagneli te posade pod "magazyniera" :O ale jak mi wyjasniono nie bede nosic towaru :P tylko wlasnie zajmowac sie tymi fakturami, aaa dodam jeszcze ze w tym roku (a wlasciwie miesiacu) koncze studia pilnie potrzebuje kasy, a wiec i pracy i stad moja desperacja :(

Gość Ciekawskaaaa
plissss odpowiedzcie ostatni raz, bo zaraz powinnam sie zbierac na te rozmowe, a jesli 500-600 zl jest takie realne, to chyba nie mam po co isc, taka suma nie rozwiaze moich problemow