Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide i nie wiem

po ilu kieliszkach wódki człowiek traci kontrolę nad sobą?

Polecane posty

Gość ide i nie wiem

bo ide na impreze i nie chce przesadzic.

Gość dopiero po 10
więc spokojnie możesz pić

Gość qaaaaaaaaaaaaa
ja wypiłam dwa strongi i takl się nae4baam, że....:o9 :classic_cool: a jeszcze dwa lata temu mogłam wychylyć pół litra gorza ły i byłam trzexwa jak swinia (no...prawie:DS () Normalnmie to wszystko z braku ćwiczeń, bo ostatnujo nie piję:D

Gość ide i nie wiem
czyli gdzie mam pytac??Nie wiem to bedzie Soplica,to chyba mocne,nie?ale oprocz wodki to jeszcze piwo jakies wypije,ale nieche zeby mnie wynosili na noszach;)a słyszalam ze przed wypiciem wódki to trzeba cos zjesc tak?

Gość tak to prawda
zjeść korniszona i zapić piwem, a najlepiej dwoma, wtedy możesz bezpiecznie pić wódkę

Gość ide i nie wiem
no to jak >mozna mieszac czy nie?

Gość ide i nie wiem
bo nie chcialabym rzygac

Gość ide i nie wiem
dzis bedzie chwila prawdy,jutro wam opowiem(jesli przezyje)ile wypilam i czy wytrzymalam;)

nie mieszaj i jedz cos w miedzyczasie. przy takich warunkach na odpadam dopiero po kilkunastym, albo dwudziestym ktoryms :)

to zależy od indywidualnych zdolności organizmu :P ale jak będziesz dużo jeść i tańczyć to możesz pić bez przerwy ;)

Gość ja ja ja
zalezy od wielkosci kieliszkow!!! Ale radze sporo zjesc przed piciem i w trakcie....

Gość ja ja ja
i absolutnie nie mieszac alkoholi!!!

Gość ide i nie wiem
o jezu,więc wypiłam 3piwa(pół litra jedno,mocne dosyc) i jedno malibu,wczoraj ledwo na nogach sie trzymalam,prawie nie wiedzialam co sie dzije,a dzis boli mnie głowa.Chyba mam słaba głowę:(

Gość ide i nie wiem
no słabą głowe,bo wydaje mi sie ze mało wypilam

Gość ide i nie wiem
a ja wiem ze ty wiesz;)

Gość ja padam po jednym

Gość napiertykalem sie
ja to po 3 kieliszkach odpadam heeeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheheeheheheh