Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka11

zabkowanie

Polecane posty

Gość aneczka11

mojemu synkowi wyszedl trzy dni temu malutki zabek,ile potrwa zanim wyjdzie mu caly zabek.Synek ma 5 i pol miesiaca

Ciężka będzie odp gdyż każde dziecko to inna inwidulaność.Mojemu synkowi jak wyszedł pierwszy ząbek by zobaczyć jego w cąłej krasie czekaliśmy tydzień a przy nastepnych 2-3 dni.Teraz wychodzi jemu kolejny ledwo co widać a ten stan trwa już 10 dni

Gość aneczka11
a czy to prawda ze gurne jedynki zawsze wychodza bardziej bolesnie?

Być może tak jest ale u nas były ząbkowania takie że szok a inne wychodził y tak że nawet o tym nie wiedzieliśmy

Gość aneczka11
i co wetedy? dziecko placze,marudzi itp?

w nocy miał takie ataki że uspokoić nie mogłam synka,strasznie marudził,non stop nosiłam na rękach, zero apetytu jak zjadł dziennie 150 ml mleczka to był cud.Ale wcale nie znacyz że Twoja dzidiza tak będize maiła miała,możesz kupić jakies żele które złagodzą przynjamniej ból na 2-3 godziny a to już coś

Ja stosuje BOBODENT jest to żel,mała tubeczka,na długo nie starcza ale najważniejsze że chodź troszke łagodzi ból.Mi pediatra podpowiedział żeby przed użyciem włożyć troszke ten żel do lodówki wtedy lepiej koi i mial racje lepszy był efekt niż bez lodówki

Gość aneczka11
ok to super! zaraz polece do apteki.Ten pierwszy zabek to nawet niezauwazylissmy jak wyszedl,mial w tym miejscu tylko mala czarna plamke ,teraz tez ma ale zaczol marudzic.

Wychodzenie zęba może trwać nawet do tygodnia czasu. Proponuję smarować mu dziąsło żelem łagodzącym. Taki produkt w niskiej cenie kupisz na stronie internetowej www.cozacena.pl . Ponadto bardzo zachęcam do zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.