Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agłaja

mażąca drukarka HP 1315

Polecane posty

Po zainstalowaniu nowego pojeminka z tuszem moja drukarka maże :O Zostawia kreski nad każdym wersem. Wyrównanie tuszu nic nie dało. Może to wina papieru?

Gość zuuuza
Właśnie może przyczyną są zaschnięte dysze?. Ja oddałam swoją drukarkę do sklepu komputerowego (prywatny) Tam włożyli dysze do jakiegoś specjalnego płynu, który rozpuszcza zaschnięty tusz. Koszt 10 zł. I działa jestem zadowolona. A tak na marginesie to po naprawie skutecznej czego bardzo Ci życzę wydrukuj coś co jakiś czas, (nawet pół kartki).Wtedy nie będziesz miała takich problemów. Pozdrawiam

Nie mam czasu oddawać drukarki do naprawy, bo pojechałaby aż do Warszawy i wróciła za dwa tygodnie :( Tuszu nie mam zaschniętego, bo jest nowy i używany intensywnie.

Nie pomogło :( A im wyższe preferencje drukowania, tym gorzej, najlepiej drukuje na szkicu roboczym.

W sklepie komputerowym kupujesz specjalny płyn do czyszczenia dysz . Wyjmujesz pojemnik i moczysz przez ileś godzin,aby odmokły.

bo najlepsza drukarka jest tylko od Lexmarka. (ale jak zobacze gdzies reklame z takim haslem, to pozwe o prawa autorskie)

Gość tylko canon
moja Canon Pixma IP4200 drukuje rewelacyjnie, nie ma lepszej drukary :p napełnienie wszystkich pojmeników z tuszami (5 szt.-2 czarne,3 kolorowe) kosztuje 18 zł :D

Dzięki za rady, ale albo żadne rozwiązanie nic nie pomogło albo nie mogę z niego skorzystać :( Myślę, że to może wina tuszu (może jakis trefny mi się trafił z allegro), ale pewności nie mam...

Nie polecam kupowania tuszy przez allegro... niestety często trafiały mi się trefne sztuki, więc stwierdziłam że szkoda czasu, pieniędzy i nerwów. Lepiej znaleźć dobry sklep, co do którego będzie się miało zaufanie i tam nabywać tusze. Ja kupuję na sklep.drtusz.pl bo wiem, że jak tam kupię to tusz będzie działał do samego końca a jeśli coś się stanie to zawsze wymienią bez problemu= dają na to gwarancję. Poza tym służą wszelką pomocą w zakresie sprzętu drukującego :) nigdy mnie nie zawiedli, więc z całą stanowczością ich polecam.

HP kiedyś produkowało niezłe drukarki, ale teraz jakoś trochę obniżyli loty... Osobiście doradzałabym rozejrzeć się za bardziej profesjonalnym sprzętem, może oki? sklep-oki.pl

Cóż - może po prostu poproś swojego miśka, żeby coś z tym zrobił, co? Ja osobiście np. miałam kiedyś podobny problem z drukowaniem, kiedy kupiłam jakiś badziewny zamiennik na allegro. Ale teraz już korzystam tylko z doktortusz.pl, tam mają bardzo dobre te zamienniki, więc nie mam już z tym problemu.

Gość Titianna
Mialam HP , na tusz sa dobre, zero problemu, teraz uzywam 3175 i narazie nie narzekam. Na tusz jest tansza, ale potem nie ekonomiczna. Laserowa drozsza, ale nic nie zasycha i koszty drukowania sa minimalne.

Gość RudaHera
Ja zgodzę się z Dejzi88. to pewnie jest wina tuszu i my nie mamy takich problemów. Po prostu trzeba używać sprawdzonych zamienników. Ja też kupuję u Doktor Tusz i jestem w sumie zadowolona. Nie dość, że tanio, to całkiem niezła jakość. :-)

Gość dejzi znowu reklamuje
zauważyliście? ma parę ników i reklamuje rożne strony, od garów, po drukarki, jak widać. :o

Gość gość
może zanies ja do serwisu? www.arso.pl ja zanosilam tu i naprawili mi w 2 dni drukarke

Gość ToneryOtwock
Problem z mażąca drukarką może być wynikiem złego tuszu czy tonera. Zapraszam do kontaktu ze specjalistami z naszego sklepu Tonery Otwock, toneryotwock.pl. Sprzedajemy oryginały jak i zamienniki, a nasi pracownicy pomogą w wyborze odpowiedniego sprzętu eksploatacyjnego.

Może poprostu kupiłaś beznadziejny tusz lub zamiennik..czasami tak sie zdarza, że jak są nienajlepszej jakości to mażą. Na następny raz kup tutaj mają zamienniki do HP http://www.profibiuro.pl/toner-jwh278an-czarny-do-drukarki-hp-zamiennik-hp-78a-ce278a-25k-p-11776.html są bardzo dobrej jakości, jeszcze mi się nie zdarzyło aby było coś nie tak.

Gość gość
Dobre tonery czy tusze rozwiążą problem. Jak kupować zamienniki to tylko te sprawdzone w normalnych sklepach. ja kupuje w http://www.toneryotwock.pl/ i jest ok ;)

Gość gość
Serwis moze okazac się niezbędny w takich przypadkach, wiele razy korzystałem już z usług www.markor.com.pl i śmiało można tak oddawac do naprawy swoje urzadzenia

Gość gość
jeśli nie masz gwarancji na ta drukarkę to zawsze możesz ją zanieść do firmy http://www.swisspol.com.pl/. oni zajmują się naprawą drukarek i innych urządzeń drukujących. Dobiorą ci również odpowiedni tusz, toner.

Gość gość
u nas na szczescie znaleźliśmy firmę http://www.markor.com.pl/ która oferuje nowoczesny sprzęt biurowy w tym drukarki. Na wszystko udzielają gwarancji i prowadzą serwis. Może i ty sprawdz czy twoja firma nie naprawi ci drukarki, a jak nie to chyba lepiej kupić nową niż się z taka meczyc.

Gość gość
wszystko jest winą złego tuszu. Jedź do sklepu http://czarnynabialym.pl/. Tam kupisz odpowiedni tusz oryginalny lub zamiennik i drukarka będzie prawidłowo działać. W tym sklepie mają tusze do każdego modelu i marki drukarki.

Gość lukanioo
najczęściej przyczyną tego są zwyczajnie źle dobrane tusze, ja zamawiam na https://www.bestprint24.pl/ mają tam tusze odpowiednio dodane do kategorii bez problemu można zaleźć te odpowiednie do swojej drukarki