Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gypsy Queen

Ale Agatka jest cudowna

Polecane posty

5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Dokładnie tak jeden dentysta usa się upil na narkozie to wszystkie rozwiercil i oplobowal bo mu się wkrecilo że więcej zarobi 

To była głośna sprawa 

Mnie kiedyś mówi, że trzy zęby do zrobienia. Aha ok. Po czym koronawirus wybuchł, pół roku później idę do innego dentysty, a on że po co z takimi ładnymi zębami przychodzić? No to mówię, że 3 zęby do zrobienia, a on się tylko zaczął śmiać, że kto mi tak powiedział. 

1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Sam człowiek i tak nie zweryfikuje czy rzeczywiście ma próchnice chyba ze go boli juz

Jak nie przecież to nie tajemna wiedza kupujesz lusterko nawet som za 2zl takie jak ona ma i se ogladasz jest różnica między plamom a wglebieniem w szkliwie 

Ja tam bym nie wiercil kazdego przebarwienia bo w ten sposób to wszystkie zęby w rok ci rozwali wiertlem 

5 minut temu, Koralgor napisał:

Mnie kiedyś mówi, że trzy zęby do zrobienia. Aha ok. Po czym koronawirus wybuchł, pół roku później idę do innego dentysty, a on że po co z takimi ładnymi zębami przychodzić? No to mówię, że 3 zęby do zrobienia, a on się tylko zaczął śmiać, że kto mi tak powiedział. 

Ja chodzę dopiero gdy jest konkretna dziura wiem jak wygląda pruchnica bo oni stukajom w zdrowe zęby takim dlutem i powiesz ze boli to wiercimy 

Mnie potrafi od nutelli zabolec a co dopiero stukac metalem 

mnie brakuje slonca, spaceru za miasto oraz ogladania zachodu slonca. Sciemniajace sie niebo, nocny spacer pod gwiazdami. 

To mnie zawsze cieszylo najbardziej.

10 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Sam człowiek i tak nie zweryfikuje czy rzeczywiście ma próchnice chyba ze go boli juz

Ja co teraz bylem od pół godziny się bujac to 2 z 4 miałem dziure ze patyczek od uszu bym wsadzil

I zgadnij dało się uratować jeden to nawet zywy byl i bez kanałowe 

Ale ja kupuje plombe sam i mam w domowej apteczce sam se latalem nie wiem co by bylo gdybym chodzil z dziurom na wylot pewnie do wyrwania oba 

24 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Tak szczerze to mnie gumy zniesmaczyly 

Nie chce mi się umawiać na sex przez folię szkoda zachodu 

Wiem że tak trzeba ale to niech się malowany bawi

O czym znowu majaczysz. xd

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ja co teraz bylem od pół godziny się bujac to 2 z 4 miałem dziure ze patyczek od uszu bym wsadzil

I zgadnij dało się uratować jeden to nawet zywy byl i bez kanałowe 

Ale ja kupuje plombe sam i mam w domowej apteczce sam se latalem nie wiem co by bylo gdybym chodzil z dziurom na wylot pewnie do wyrwania oba 

Takie dziury to właśnie efekt zaniedbania wieloletniego

9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Jak nie przecież to nie tajemna wiedza kupujesz lusterko nawet som za 2zl takie jak ona ma i se ogladasz jest różnica między plamom a wglebieniem w szkliwie 

Ja tam bym nie wiercil kazdego przebarwienia bo w ten sposób to wszystkie zęby w rok ci rozwali wiertlem 

No to prawda. Niektóre wystarczy piaskowaniem zdjąć.

41 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Takie dziury to właśnie efekt zaniedbania wieloletniego

Gdybym chodził co chwilę przez te kilkanaście lat to bym miał jusz calom gębę porizwiercanom a tak 2 trzonowe i dwie ósemki według mnie jak na kilkanaście lat to nieźle 

A co za różnica czy masz malom dziurke czy duzom to i tak ci pół zeba rozwali wiertlem aby się bylo czegoś zlapac i oplombowac 

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Gdybym chodził co chwilę przez te kilkanaście lat to bym miał jusz calom gębę porizwiercanom a tak 2 trzonowe i dwie ósemki według mnie jak na kilkanaście lat to nieźle 

A co za różnica czy masz malom dziurke czy duzom to i tak ci pół zeba rozwali wiertlem aby się bylo czegoś zlapac i oplombowac 

No nie sądzę.

3 godziny temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

No człowieka zrobiłem idealne obejście systemu żeby po śmierci mamy było jak najłatwiej ze spadkiem i formalności a on dopiero za 3 razem zalapal że jest coś takiego ale to muszom wszyscy byc się zgodzic bla bla ja mówię że właśnie tak zrobiliśmy a on masz urojenia i mitomanisz 

On miał rację 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się