Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarej

Drogie panie z Wawy

Polecane posty

Gość szarej

Byc moze bylo to juz gdzies doglebnie dyskutowane na tym forum, ale nie bardzo mam czas to wszystko wertowac a mam troche nietypowe pytanie. Niedlugo przyjezdza do mnie siostra z USA, a ze jest w 8 miesiacu ciazy, mam pewne watpliwosci. Generalnie nie spodziewa sie rodzic w Polsce, a poprzednie dziecko nawet troche przenosila, ale jak wiadomo zdazaja sie rowniez wczesniaki, wiec chcialbym byc przygotowany na taka okolicznosc. Mieszkam od niedawna na Tarchominie i nie bardzo orientuje sie gdzie ewentualnie mialbym ja zawiesc o kazdej porze dnia i nocy, zeby miala w miare komfortowe warunki i nie bylo za daleko. Jak wyglada wtedy sytuacja ubezpieczenia - czy nie bedzie problemow z przyjeciem i wolnymi miejscami - czy zagraniczne ubezpieczenie jest tutaj honorowane i nie ma wtedy jakis komplikacji.... Jakie moga pojawic sie jeszcze nieoczekiwane problemy. Z gory dziekuje za wszelkie rady.

Gość panther
Witam, Najbliżej będzie albo do szpitala Bródnowskiego albo Bielańskiego. Rodziłam miesiąc temu w tym pierwszym, nie ma problemu z przyjęciem, znieczulenie - 350 pln, pojedyncza sala po porodzie - polecam - 50 pln za dobę, poród rodzinny - gratis, super sala do rodzenia - 500pln, ale to raczej zbędny wydatek, bo pozostałe pojedyncze są ok. W Bielańskim - są na pewno bardziej komfortowe warunki, ale ciężko z przyjęciem, jak nie ma się lekarza prowadzącego albo położnej. Pozdrawiam

Gość szarej
dzieki panther - czy istnieja jeszcze jakies prywatne kliniki godne polecenia??? rowniez pozdrawiam

Gość szarej
hop, hop - moze ktos jeszcze podzieli sie swoimi radami ???

Gość szarej
niestety cisza :(