Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaza

MaxiBuste- na powiększenie biustu- czy ktoś stosował?

Polecane posty

Gość Szaza
Przeczytałam dzisiaj w gazecie, można zamówić za 99 zł 20-dniowa kurację

Gość Szazza
i co, nikt?

Gość moze niech odpowie
ktos kto stosowal a nie niewierzace laski... Nie wiem czy wiecie ale u niektorych dziala nawet powiekszenie piersi za pomoca medytacji...:) dlaczego wiec te kapsulki mialyby nie dzialac?? Ponadto zwracaja akse... Niech wypowie sie ktos kto stosowal...

Gość gosiak00
ja nie uzywalam ale bym sprobowala:):):)

Gość dziewczeta odpowiedzcie
ponawiam

Gość marcia2003
SZAZA CO TY W BAJKI WIERZYSZ ! TE REKLAMY TO PO TO BY KASE ZEDRZEC Z CIEBIE JAK MASZ MALE CYCUSZKI JAK JA TO TYLKO SILIKON POMOZE

Gość gabriella
Szazza to ty AGNIESZKA?

Gość 11111111111
www.wiekszepiersi.forumer.pl poczytaj sobie tam jest duzo na temat powiększania piersi metodami naturalnymi i jest cos napisane o tych tabletkach, zajrzyj tez na www.beautybuilders.pl tam też sa jakies tabletki

Gość dajcie sobie z tym spokój
ja urzywałam tych tabletek przez ponad półtorej miesiąca i powiem szczerze ze efekty byly .moje piersi stały się pełniejsze jędrniejsze a co najgorsze strasznie mnie bolały do takiego stopnia iż nie mogłam się ich dotknąć!co prawda na wadze nie przybierałam a wręcz odwrotnie ,tabletki te są strasznie mdlące .postanowiłam odsawić te tabletki co spowodowało stopniowe wiotczenie napiętej i rozciągniętej skóry i wsumie jest jeszcze gorzej niż przed stosowaniem tej niby wspaniałej kuracji.myśle że trzeba ją stosować cały czas ale nie wiem czy któraś kobieta jest wstanie to dłóżej wytrzymać .szczeże nie polecam.pozdrawiam

Gość dlatego wlasnie jest
duzo tanszy i rodzimy nivelazione woman farmony

Gość z tego co wiem
maxi buste powinno sie brac gora miesiac chyba... Ale wlasnie kijowe jest to ze pozniej biust spada, dlatego farmona lepsza jest bo realnie mowi ze aby biust sie utrzymal trzeba brac tabletki codziennie

Gość stefinka
no ale sluchajcie powieksza sie ten biust czy nie??po farmonie tzn ta nivelazione ??chce wiedziec

Gość ania19845
prosze o szczera odpowiedz kogos kto stosowal te pigulki. ja wczoraj wyslalam zamowienie. mam nadzieje ze ye pieniadze nie bede wyrzucone w bloto a jezeli tak to trudno bo kto nie ryzykuje ten nic nie ma.

Gość gucua
to sciema!!!

Gość ej oczyma ty chyba nie chcesz
ja teraz stosuje farmone i widze roznice

Gość jolllka
A czy tabletki Maxi buste czy nivelazione albo te beauty builders mozna stosowac z antykoncepcja hormonalną tj z tabletkami Yasmin? Nie zaszkodzi mi to?

Gość gosiua niuniua
ja stosowaam z antykoncepcja - wszystko byo ok - i na proces antykoncepcji nie wpywaja te tabetki raczej - choc tworcy produktu chyba tego nie testowali.Mi nie zaszkodzilo. Syszallam opinie ze tabetki na wzrost biustu powodowaly podczas okresu inne krwawienie(mniejsze), ale... mozesz sama sprobowac i zobaczyc czy bedzie ok. Powodzenia!

Gość dotka-stokrotka
ja stosowalam maxi buste i musze powiedziec ze efekt byl ale do czasu az nie przestalam brac. po calym tym zabiegu moje piersi nie wygladaly juz tak jak wczesniej byly jakies takie zwiotczale tak ze nie polecam.tabletki obrzydliwe w smaku i czulam sie po nich ociezala

Gość olka*9
Ja zaczęłam stosowac te tabletki po pół roku od zakończenia karmienia piersia. Efekt porównywalny do napiecia piersi przy laktacji,znika jak przestaniecie brać tabletki. Jezeli ktoś lubi miec silnie obolałe piersi to prosze bardzo. W rzeczywistosci nieco puchna ale potem spadaja i jest tak jak kiedyś,a ile mozna to brac. przecież nie do konca zycia.Są tez takie dziewczyny na które to poczatkowo działa a potem przestaje.

Gość Kasia Danik
Dziewczyny, ja z powodzeniem brałam tabletki 'Breast Success', plus specjalne ćwiczenia. Efekty są, naprawdę są widoczne! Nie poddawajcie się :)!!! Pozdrawiam, Kasia

Gość kurde noo
to ktore sa najlepsze co powiekszaja te cyce ja jestem plaska jak deska i chcialabym miec przynajmniej cos odstajacego :) przypominajacego cycuszki

Gość Pseudonim..
Ja sprobowalam Fabulous Breasts. Pierwsze Efekty zobaczylam ok.20dnia od zazycia pierwszej tabletki. To w pełni bezpieczna i tania alternatywa chirurgii plastycznej. Możesz w ciągu kilku tygodni mieć piersi większe i jędrniejsze. Jeśli kiedykolwiek myślałaś o zmianach wyglądu tych części ciała powstrzymaj się przed radykalnymi rozwiązaniami i wypróbuj najpierw Fabulous Breasts oraz inne produkty - produkty w pełni bezpieczne , nieinwazyjne, dopuszczone do sprzedaży w krajach UE, w tym w Polsce, posiadające wszelkie niezbędne certyfikaty zdrowotne. www.intymnosc.pl/aff/7733/powiekszanie-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany

Gość Ona 25L
Ja stosowłam Maxi Buste przez miesiąc i nie mialam kompletnie żadnych rezultatów !!!! Dobrze, że pieniążki oddali ...

Gość ata114
to wszystko jest nic nie warte ja tez roznych rzeczy proboje nic nie pomaga jestem zdecydowana na operacje ale niestety mnie nie stac sproboje jeszcze mxi biust zobaczymy