Dwa spełnienia tak 11 Napisano 2 godziny temu 53 minuty temu, Fifofa napisał: Trzeba jeszcze mieć miejsce ktòrego oglądasz jakąś ława wypoczynek. 2.5 metra byś przeciskał. Trzeba oglądać na wprost. Preferujesz zginąć glowę na bok, co to za wygoda? Mam lezanke dałem półtora tysiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: widziałem już wcześniej jest potwór To nie pierwszy taki okaz. Zalew jest "ogrzewany" przez turbiny elektrowni, sumy uwielbiają ciepłe wody. Z wędkowaniem jak z hazardem. Wciąga, gdy wyciagniesz duży okaz i wcale nie chodzi o to, żeby coś na patelnię wrzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 11 Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Haha Zrobi mam jeszcze dokupić 4 nocne będzie fajny rząd pod obrazem 52 minuty temu, Fifofa napisał: Blokach są klitki nie zrobi sali kinowej. Do dużego ekranu potrzebne nagłośnienie, jak głośniej piernie to sąsiedzi słyszą. Mam creative 5.1.4 moja sąsiadka mi nie fika bo jestem przystojny i się wstydzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 945 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: To nie pierwszy taki okaz. Zalew jest "ogrzewany" przez turbiny elektrowni, sumy uwielbiają ciepłe wody. Z wędkowaniem jak z hazardem. Wciąga, gdy wyciagniesz duży okaz i wcale nie chodzi o to, żeby coś na patelnię wrzucić. może jak go podkarmią kreatyną to jeszcze podrośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 258 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Baba napisał: Tak. Już krążą foty po fejsie i inne takie. Teraz nawet Wydarzenia pokazały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: może jak go podkarmią kreatyną to jeszcze podrośnie Cholera wie, co im służy do takiego rozrostu. Woda ohydna, łódki, kajaki, statek, motorówki. A podobno ryby lubią ciszę. Tak mi stary mówi, gdy zaczynam się rozkręcać z opowieściami. Cicho babo,.bo mi ryby płoszysz Kłamał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Cholera wie, co im służy do takiego rozrostu. Woda ohydna, łódki, kajaki, statek, motorówki. A podobno ryby lubią ciszę. Tak mi stary mówi, gdy zaczynam się rozkręcać z opowieściami. Cicho babo,.bo mi ryby płoszysz Kłamał? Podobno żyją dłużej niż ludzie temu mają czas urosnąć do imponujących rozmiarów i są cwane bardzo z wiekiem, bo starego suma schwytać to jest wyczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 237 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Podobno żyją dłużej niż ludzie temu mają czas urosnąć do imponujących rozmiarów i są cwane bardzo z wiekiem, bo starego suma schwytać to jest wyczyn. Przeciętnie żyją 30 lat, ale dają radę dłużej. I dlatego wspomniałam o tym rekordzie. Fajna sprawa dla wędkarza. Wręcz sukces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 142 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Przeciętnie żyją 30 lat, ale dają radę dłużej. I dlatego wspomniałam o tym rekordzie. Fajna sprawa dla wędkarza. Wręcz sukces. Biedna rybka mogła sobie jeszcze pływać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0a2eee4 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Przeciętnie żyją 30 lat chorzowskie psy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Przeciętnie żyją 30 lat, ale dają radę dłużej. I dlatego wspomniałam o tym rekordzie. Fajna sprawa dla wędkarza. Wręcz sukces. Są teorię że potrafią blisko sto lat dojechać ,a z tym hałasem też dziwne bo przy ruсhliwej drodze albo przy torach kolejowych ryba bierze i wcale ją nie płoszy hałas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 945 Napisano 2 minuty temu 2 godziny temu, Baba napisał: Cholera wie, co im służy do takiego rozrostu. Woda ohydna, łódki, kajaki, statek, motorówki. A podobno ryby lubią ciszę. Tak mi stary mówi, gdy zaczynam się rozkręcać z opowieściami. Cicho babo,.bo mi ryby płoszysz Kłamał? szczera prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach