Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaza

MaxiBuste- na powiększenie biustu- czy ktoś stosował?

Polecane posty

Gość asia poznan
witam , ja bralam kilka lat temu te tabletki i mi pomogly, wiadomo ze biust byl obolaly i nabrzmialy jak to na okres np, ale to jest kuracja hormonalna gdzie objawy sa norma, moj biust stal sie pelniejszy i jedrniejszy, jednym slowem o rozmiar wiekszy stal sie wiekszy :] dzialaja w 100% dane tabletki !!!polecam jak najbardziej, mialam kuracje bodajze 20 dniowa ...

Gość lena2010
Ja sprobowalam Fabulous Breasts. Kazdy ma rozne opinie na temat powiekszania piersi przez tableki, ja natomiast jestem bardzo zadowolona z efektow, piersi sa okraglejsze, jedrniejsze i powiekszyly sie o jeden rozmiar. Stosuje je od 3 miesiecy, zadnych skutkow ubocznych. Nie neguje innych ktorzy stosuja cos innego poniewaz kazdy ma prawo stosowac co mu sie zywnie podoba, wazne jest zadowolenie. http://www.intymnosc.pl/aff/8505/powiekszanie-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany

Gość Natii29
Chcialabym się wypowiedziec na temat tabletek i zelu Perfect Bust. Czytalam wiele opinii na ich temat, jedne pozytywne drugie negatywne. Ja je stosuje od 2 miesiecy i na razie mogę napisac ze cos się zaczęło dziac, tzn. piersi zaokrągliły się, sa jędrniejsze i wydaje mi się ze przez to wieksze. Skutkow ubocznych nie zauważyłam (tym bardziej ze pisze na nich iż sa z naturalnych składników). Podziele się z wami swoimi spostrzeżeniami za miesiąc a teraz proszę was o wasze opinie na temat tabletek Perfect Bust? Po jakim czasie zaczely u was działać? Pozdrawiam wszystkie forumowiczki http://www.intymnosc.pl/aff/8505/product_info.php?products_id=709

Gość Edytka1983
Maxibuste mi akurat nie pomógł. Lepszy jest Bust Up. Mozna kupić w aptece, więc jest na pewno bezpieczny i daje dobre efekty. Mi przybyło 2 cm, może i nie duzo ale wygląde efektownie, bo piersi się zaokrągliły

Hej dziewczyny :) Dużo czytałam o różnych tabletkach na powiększenie biustu, czytałam, czytałam i już sama nic nie wiem. Bo chciałabym zacząć stosować jakieś tabletki, nie wiem które są najlepsze ale chciałabym mieć choć ciut pewności że to coś da, bo gdzieś w internecie czytałam o któryś z tych tabletek już nawet nie wiem o których ale było napisane coś w stylu że "masz zwiotczałe piersi? po karmieniu piersią... ze 'starości' to są to tabletki dla Ciebie" coś takiego w każdym bądź razie przeraziło mnie to że te tabletki są na POPRAWIENIE wyglądu biustu a nie na ich powiększenie, u mnie nie ma co poprawiać ich wyglądu :D mam 21 lat więc jestem już po okresie dojrzewania... a jestem płaska jak deska. wstydzę się nosić koszulki z dekoldem itd zresztą wiadomo o co chodzi. więc możecie mi doradzić o co chodzi z tymi tabletkami i jak się zdecyduję to na które najlepiej? nie wiem nie chcę wydać mnóstwa kasy i żeby się okazało że to jednak nie działa owszem mogę wydać kasę ale na coś co na prawdę pomoże. pozdrawiam :))

Gość lucky_225
najlepsze, moim zdaniem, są tabletki z ziołami (co najmniej kilkoma), parę propozycji, najbardziej niezawodnych, znajdziesz tutaj http://POwiekszeniepiersi.com.pl, a jeszcze lepsze są tabletki sprzedawane w zestawach z kremami. Z tego co mi wiadomo takie tabsy powiększają piersi nawet o półtora rozmiaru. Do tego warto zadbać o mięśnie podtrzymujące i skórę piersi (ćwiczenia, masaże etc.)

Gość zielona85.85
Ja tez stosuję tabletki na powiększenie biust i to z dużą skutecznością. Tzn nie urosły mi o 2-3 rozmiary, jednak wypełniłam to co chciałam wypełnić i ujędrniła to co powinno być jędrne :) Tabletki działają na każdą z nas inaczej, ja swoje efekty zobaczyłam dopiero po kilku tygodniach, gdy zwiększyłam kurację z podstawowej (2 tablety) na intensywną (4 tablety dziennie). Polecam szczególnie dla młodych mam, takich jak ja. Wiem, że Bust Up można dostać w aptekach, jednak jeśli którąś z Was krępuje taki zakup to polecam stronkę producenta joyusa.eu.

Gość jo0lka
Skuteczne tabletki na powiększenie biustu powinny zawierać takie składniki, które nie tylko ujędrniają piersi czy skórę, ale wyraźnie powiększają je oddziałując na gospodarkę hormonalną kobiety - bez tego nie ma mowy o powiększaniu. Na tej samej zasadzie działają też tabletki antykoncepcyjne wykazujące zbliżone, acz krótkotrwałe działanie.... zachęcam do przeczytania artykułu na ten temat http://tabletkinapowiekszeniebiustu.pl/co-powinny-zawierac-skuteczne-tabletki-na-powiekszenie-biustu.html

Gość MetkaŁososiowa
Zielona tu masz taniej bust-up.com.pl za 125 zł kurację na dwa miesiące :D

Gość elllizka89
O tych akurat nie słyszałam, ale naprawde świetne efekty daje taka kuracja http://kosmetolog.sklep.pl/opis/id,3784343/ Tu na pewno nie powiecie ze nie ma efektów. U mnie piersi powiekszyły się o 1 rozmiar. Serio