Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maała

Czy można bez badania ginekol.przepisać tabletki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość maała

Bardzo boję się badania ginekol. a chciałabym tabletki. Wiem, że podstawą jest badanie krwi. badania nie chcę :(

Gość idziesz
i mowisz,ze masz okres...proste

Gość Wioletka
a mi nie robili żadnego badania krwi jak tabletki przepisali

ostatnio zalozylam tutaj temat o podobnej tematyce. Wniosek: ginekolog moze przepisac Ci tabletki anty bez recepty, zreszta spora czesc tak robi. Jednak jesli chcesz liczyc na to, ze pod ich wplywem nie bedzie skutkow ubocznych, lepiej popros o badania.

Gość Może...
Mojemu okres nie przeszkadza, zawsze mam kompleksowe badanie. Krew zlecił dopiero po 3 opakowaniach, żeby zobaczyć jak organizm toleruje tabletki, wcześniej (byłam zdrowa) nie było sensu.. Zastanów się tylko co daje unikanie badania? Jeśli to awaryjna sytuacja i potrzebujesz recepty to ok, a co innego jak zamierzasz unikać na dłuższą metę...

Gość susi
taaa bo ginekolog Cie pogryzie... nie mogę zrozumieć takich tępych pannic, ktore pieprzyć się potrafią, a zadbać o swoje zdrowie to już nie.

jak nie chce dziewczyna iść na to beznadziejne badanie to jej sprawa, nie trzeba od razu z grubej rury.wystarczy badanie krwi, hormony, wątroba.Noi szczera rozmowa.I tabletki gotowe

Gość czarna dziuura
czyli badania nie sa konieczne zeby lekarz przepisal tabsy? chodzi mi o badanie krwi etc

Gość oluskkk1177
nie są konieczne ;)

Gość nie są konieczne
ale bierzesz je wtedy na własne ryzyko, bo jesli coś Ci dolega a Ty o tym nie wiesz, może sie tpo skończyć tragicznie.

Gość czarna dziuura
tyle ze mialam problemy z krwia i morfologie mialam robiona wielokrotnie, wszytsko jest juz w pozradku i lekarz o tym wie. tlyko co do watroby nie wiem.. dziwsnie tak, jeden lekarz tak drugi inaczej.

Gość Wide
podzielam zdanie innych...powinnaś miom zdaniem iść do ginekologa...to nie aż taka straszna rzecz to badanie...sama nie byłam ale siostra mi opowiadała...przeżyła!!!!ty też dasz rade....zdrowie jest najwazniejsze dlatego moim zdaniem lepiej zrobić badania i dobrać odpowiednie tabletki żeby potem nie było problemów...

Gość Wide
opowiedzcie mi jak to jest z tabletkami....zastanawiam się czy nie brać ale szczerze mówiąc troche się obawiam że będą jakieś komplikacje....

Gość Korrrrrrrrixxxd
taaaaaaa nie zesrajcie sie i jej nie straszcie . Nie musi miec zadnych badan ani biorenaej krwi , chyba ginekolog jest lekarzem wiec wie czy powinien badac czy nie , wie rowniez co wypisuje komus ; ) puste dziewczyny z was . Jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie na ten temat ;]

Gość gość
Smiesza mnie te wasze komentarze... Jak ja sie nie znam na danym temacie to sie nie wypowiadam, radze wam to samo