Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 dobra, ide se spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 17, 2006 albo moze lepiej faktycznie se ja wykop... i nie zapomnij strzelic bronka przed snem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 kogo wykopac? bo jakos nie zrozumialem, pewnie tępy jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te autorka Napisano Czerwiec 17, 2006 no taką, co to mówi tylko w czasie Dziadów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konar 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Zapamiętaj złotą mysl Tomka Beksińskiego , znakomitego dziennikarza i radiowca który w wieku 41 lat popełnił samobójstwo w Wigilię 1999 własnie z powodu swojej samotności \"Prawda jest jedna: dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej.\" T.Beksiński \"Tylko Rock\" nr.3/1999 wiecej jego artykułów znajdziesz na stronie www.nosferatu.art.pl polecam bo to naprawde ciekawa lektura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amantka wszech czasów 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 znaleść dziewczynę jest łatwo,tylko trudno o fajna dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieobca Róża Napisano Czerwiec 17, 2006 A ja niedawno przeczytalam Samotnika Ionesco...Czytuje tez czasem Wojaczka.... On tak niezwykle pieknie mowil o swoich milosciach...Pisal dla nich wiersze noca.... Wiesz czego ja nie moge pojac....Nie moge pojac istoty mojej samotnosci...Jestem niebrzydka, dobrze wyksztalcona, wrazliwa i mam dobre serce...Chce kiedys pomagac ludziom, ale jak moge im pomagac sama nie bedac szczesliwa.... Tak bardzo chcialabym miec kiedys rodzine i najukochanszego meza, ktorego bede wielbic za jego madrosc.... Przyczyna samotnosci atrakcyjnych kobiet, nie jest wygorowanie wymagan z ich strony....Po prostu takich kobiet faceci tacy normalni, fajni..sie boja... Interesuja sie nimi tylko narcystyczne osobowosci, ktore wykorzystuja ich w celu uzupelnienia wlasnych brakow...I niszcza i upodlaja....w nieskonczonosc.... Ja juz ktorys raz z kolei tak mam, nie jest to wina takze mojego dominujacego charakteru, bo potrafie byc ulegla, chce pojsc zawsze na kompromis.... Umiem zrobic wszystko w domu...Ale oni i tak zdradzaja mnie z innymi.....Zeby pokazac mi, ze sa LEPSI, bo oni maja wziecie, a ja siedze z nosem w ksiazkach... "Ilez to jeszcze stronic nie zmazanych krwia glodna! Lecz ten, co stal sie, mnie jedzac, Wiersz rankiem napisany, nakarmiony noca, Czy moze nie byc kobieta?" Kocham Wojaczka i Baksinskiego....ale ja chce tylko zyc,zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Ja nie wymagam napoju z chmielu.No a przyczyna jest taka że szukam odpowiedniej a nie pierwszej lepszej;).Do tego jeszcze mam pecha:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empty 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 ooo następny z pechem dlaczego wszyscy faceci mają pecha? może dlatego ,że sami w ten sposób siebie postrzegacie? hmm... ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieobca Róża Napisano Czerwiec 17, 2006 Amant Wszech Czasow A moglbys byc z kobieta , ktora: Nie ma zadnych nalogow Potrafi gotowac, sprzatac i dbac o mieszkanie Potrafi gospodarowac pieniedzmi Nie jest uzalezniona od rodzicow Jest atrakcyjna fizycznie Jest ambitna, studiuje dwa kierunki, zamierza takze pojsc na studia doktoranckie Ma wlasne mieszkanie Nie jest materialistka i nie jest wazny dla niej wyglad faceta Ma dobre serce Lubi ludzi i chce im pomagac Wierzy w czlowieka Ma pasje Kocha przyrode i zwierzeta Wierzy w Boga Jest tolerancyjna Ale ma takze mnostwo wad...:( No bo chyba cos musi byc nie tak, ze nie mam jeszcze walsnej rodziny:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empty 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 nieeeee, Amant szuka tylko takiej, jak w opisie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieobca Róża Napisano Czerwiec 17, 2006 hihiihihh No ja rocznik 82 ryby....Oczy zielone...wlosy ciemno kasztanowe...170/49 Ach jaka szkoda! ;) Ale byc moze jestem Różą nieobcą Twojej planecie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Wiara w boga to nie zaleta:P.Wiara we mnie to zaleta.A z tego opisu to i tak tylko kilka % pasuje;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narka Napisano Czerwiec 17, 2006 A ja dziewczyny podrywam na kiszoną kapuste. Świetny sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empty 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Różo ----> ja mogłabym przygarnąć wszystkie róże nawet te więdnące ale problem w tym, że sama usycham ... i co na śmieci ??? wody nam potrzeba, ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empty 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 to masz marne szanse Amancie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieobca Róża Napisano Czerwiec 17, 2006 Empty.... Moze kiedys spotkamy czlowieka o dobrym sercu, a tak na marginesie mam slabosc do artystow;) Chyba powinnam czesciej chodzic do teatru:)Ale tak serio, to chcialabym byc po prostu z dobrym facetem... Czy sa tu gdzies tacy? Czy moze dobroc nie obowiazuje plci meskiej??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empty 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 jak czytam różne posty to dochodzę do wniosku, że jest ich zatrzęsienie szkoda,że tylko na necie ale może się mylę oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Ja jestem dobry ale trzeba tutaj dołączyć: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3127198 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empty 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Amant---> i co z tego? skoro masz \"pecha bo wcale nie byłeś z panienką\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
like crazy 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Wiesz bo żeby znaleść dziewczyne trzeba wyjść z domu a nie tylko na kafeteri siedzieć i zadawać 1000 razy te durne pytanie. Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dawidhaha Napisano Listopad 2, 2009 to proste wystarczy ze popiszesz z nią na gg zaprosisz ja do kina gg i juz gotowe benidzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2014 autor od 8 lat ma 22 lata? hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewiędziesiąt dwa 1 Napisano Wrzesień 25, 2014 Ja mam teraz 22 lata i nigdy nie miałem dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewiędziesiąt dwa 1 Napisano Wrzesień 25, 2014 A jak ci się zapytam gdzie miałbym się udać to już nie odpowiesz głupia krowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2017 Autor ma teraz 33 krzyżyki. Pewnie nie mogąc znaleźć laski zajął sie karierą. Został jakimś korpo-japiszonem lub programistą 15k. Nie dawno spotkał Karynę dla której nagle stał się przystojny i interesujący. Krótko po tym okazało się że kupił dziurawe gumki i musieli wziąć ślub. Teraz w nieświadomości utrzymuje dziecko jakiegoś sebixa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2017 MGTOW... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach