Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Nawet jak będę miał dziewczynę to nie będę z nią uprawiał seksu

Polecane posty

Gość
co do tej lopaty to moge Ci pozyczyc bo widze ze naprawde sie meczysz...

ależ ja się wcale nie męcze, pisanie tego mnie wcale nie męczy, to wy sie chyba męczycie czytając to..przyznajcie sie:) a co do tego z ym seksem to serio.ciekawe jak by taka dziewczyna reagowala na faceta, ktory ani nie inicjuje seksu ani nie zgadza sie kiedy ona chce....cuekawy by to byl eksperyment, ktorego pewnie jeszcze nikt wczesniej nie przeprowadzal

no teraz to już se ide bo juz pora chyba no nie? no ...przyjde truc innym razem:) a z tym poszukaniem dziewczyny hm jak ja bym mial dziewczyne, ba jak ja bym w ogole wiedzial jak szkac dziewczyny to bysta mnie tu nie widywali, no i moze kiedys nastanie taki dzien, to juz bedziecie wiedzieli czemu mnie nie widzita;)

Gość do nigdy itp...
wpis z 2:35 jest kapitalny... :D

Gość do nigdy itp...
A własciwie to dlaczego jej nie masz ?

Gość obibok
...spoko ...idziesz do pracy a za kaske wszystko kupisz :)

a to jest wielka tajemnica....czego ja nie mam dziewczyny, nikt tego nie wie...nawet JA.....:) W OGOLE TO ZE NIE MAM dziewczyny jest wbrew logice, to jest paradoks na miare kosmiczna...nie ma zadnego powodu dla ktorego nie mam dziewczyny i wlasnie dlatego tak trudno cos tu zaradzic:)

Gość do nigdy itp...
acha czyli jestes inteligentny, zabójczo przystojny, opiekuńczy, kochany, rozsądny ale jednoczesnie zabawny, meski i romantyczny, masz w sobie duzo energii i uśmiechu ???? hehe :) A wiesz ja myśle że nie każdej dziewczynie chodzi o seks, a Ty sie za bardzo przejołes "rola feceta"