Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata---------

6-dzien przerwy, okresu brak/

Polecane posty

Gość agata---------

biore diane35 7 miesiac , zawsze okres wystepowal 5 dnia, a dzis juz 6-y dzien a okres sie nie pojawil, zaczelam sie denerwowac , 2 lata temu bralam tez diane35 przez rok okres zawsze byl w 5ym dniu... czy ktorejs z was nie wsytapil kiedys okres w czasie siedmiodniowej przerwy albo w inny dzien..? nie chce byc teraz w ciazy.... jesli chodzi o moje objawy, to przed snem czulam lekkie uklocia w podprzuszu, piersi mam powikszone ale nie bola, sluz jest gesty a wlasciwie w ogole go nie mam teraz dzien przed piatym dniem przerwy kochalam sie z chlopakiem, czy moglo to spowodowaac opoznienie? tabletki bralam reguralnie, z roznica do 3 godzin

agata odpowiedzialam i na moim topicu gdzie zadawalas to pytanie i le nka tez odpowiedziala

Gość agata-------------
okej wiem wiem dzieki, ten topic zalozylam tu zanim odpowiedzialyscie:) dzieki :)

no to musialabys miec pecha gdybys zaszla w ciaze :o poczekaj jeszcze moze do jutra i zrob test

Gość Aniaaaaaaa22
ja tez zawsze milam 4 dnia przerwy przez rok!!! ale potem zaczal wystepowac piatego, wiec nie przejmuj sie, jak nie dostaniesz jutro to zrob dopiero test. pozdr;)