Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PewnaJolka

Słowa nigdy niewypowiedziane

Polecane posty

Gość PewnaJolka

Jestes beznadziejny, brzydki i głupi....Masz tragiczne zeby, zolte z przerwami....Moglbys monety miedzy nimi wkladac...Masz beznadziejne przerzedzone wlosy, a Twoje czolo jest coraz bardziej odsloniete...Jak na 24 latka zaczynajaca sie lysina, nie wrozy zbyt wiele....A Twoja sylwetka, anorektyczna, jak chlopak w wieku dojrzewania z dlugasnymi konczynami, nieksztaltna, brzydka i niemeska....Chudy jak szkapa, blady jak trup, z wiecznie podkrazonymi oczami, to pewnie przez to pieprzenie murzynek w tych Twoich Stanach Zadowolonych Ameryki....Beznadziejne dlonie, nawet paznokci nie potrafisz sobie odpowiednio przyciac....I chudy jak tasiemka czlonek, jeszcze ze sklonnoscia do niesmialej impotencji.... Nie mowiac juz o tym, ze nie potrafisz sie ubrac, a tylko firmy dodaja Ci udawanego smaku...Ale nawet Polo i nawet GAP wyglada na Tobie tragicznie!!!!Czego sie nie robi zeby dodac sobie meskosci, podkoszulek XXl , a powinienes nosic XS....Buhahhahaha I ten wiejski zarost, tylko na brodzie i pod nosem, bo na reszcie twarzy go nie masz....TRAGEDIA I ta robotnicza krew....Matka kurwa, ojciec prostak,cham... Ty i Twoje rozwodki dzieciate murzynki... NIENAWIDZE CIE Sorry ale musialam to napisac..On mnie bardzo skrzywdzil, bardzo mnie upokorzyl, a ja nigdy mu o jego slabosciach nie powiem... WYBACZCIE

Gość balonik słonik
Super napisane. Ja tez bym tak chciała umieć. Na swojego napisałam takie epitety w swoim pamiętniku, ale tego nikt nigdy nie przeczyta.

Gość Nieobca Róża
Amantko Jestem na watku chlopaka 22 letniego, ktory nigdy nie mial dziewczyny..Moja ksywka to Nieobca Roza....Tam dowiesz sie wiecej Dziewczyny jest mi tak przykro i smutno.... ;(

Gość Nieobca Róża
Up Up

Gość łysinka na głowie
najgorsze jest wypominanie łysiny na głowie. często to przechodzę http://www.handsomemen.pl/wlosy,poezja,lysina_poetycko____.html

Gość mam teorie
ale mu dojebalas! rozumiem Twoje rozczarowanie, ale nie wolno wysmiewac sie z cech zewnetrznych czlowieka, to nie jego wina, ze jest chudy i ma malego penisa, malo zarostu itp. z reszty owszem :D