Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie proste pytanie

Czy facetowi latwiej sie podniecic po okresie dlugiej abstynencji?

Polecane posty

Zastanaiwam sie nad tym. Zauwazylam ze moj maz najbardziej jest napalony jak nie robimy tego ze 3 dni. Po 3 dniach ma spojrzenie zboczenca, stoi mu jak drag.. i w ogole.. Robimy co zazwyczaj codziennie. Tylko na nastepny dzien nie widze tej iskierki w jego okuu.. tez mu stoi jak drag.. ale nie lazi za mna.. nie obmacuje.. nie podglada w kiblu itd;) Jestesmy malzenstwem od 5 lat.. i troche mnie wkurza ze on nie moze miec takich kurwikow w oczach codziennie.. ze nie moze mnie obmacywac codziennie.. ze codziennie daje mi do zrozumienia ze chce sexu.. ale o tej samej godzinie( tzn ok 12 w nocy).. a jak nie robimy tego z jakiegos powodu przez 2-3 dni to jest w stanie wziac mnie wszedzie..i jest tak zajebisie napalony;) czy facet im dluzej tego nie robi tym bardziej jest napalony? jestem atrakcyjna.. ale moze za malo skoro on nie chodzi za mna i ciagle mnie nie podszczypuje.. na poczatku tak robil a teraz po 3 dniach:(

Gość a ile macie lat

Gość hehahahahaha
bez przesady nie wymagaj od niego zeby był non stop na ciebie napalony ,moze nie ma juz tak duzej ochoty na seks jak kiedys i to wcale nie z twojego powodu:D

ok;) wiem ze strasznie infantylnie to napisalam... ale mowilam powaznie;) nie wymagam od meza zeby non stop chodzil z twardym sprzetem.. ale zeby codziennie ciekawil sie moim cialem.. pragnal mnie bardzo..jakbysmy sie nie widzieli ze 2 tg.. czy to w ogole mozliwe??? mamy po 25 lat

Gość co ty chcesz
przeciez piszesz ze kutas mu stoi jak drag to znak ze jest napalony a ze nie codziennie chce seksu to moze tak woli bo potem ma wieksza przyjemnosc??

czyli przyjemnosc jest tym wieksza im dluzej sie tego nie robi?? pytalam go -zaprzeczyl.. (moze klamal?):) u siebie czegos takiego nie zauwazylam

Gość pewnie ze
jak dluzej sie tego nie robi to przyjemnosc wieksza mowie ci to jako facet. No i wytrysk jest mega obfity co jest miara przyjemnosci.

tzn ze im obfitszy wytrysk tym wiekszy orgazm? moj maz sie z tym nie zgadzal jak pytalam:(.. a jesli facet ma orgazm bez wytrysku? czytalam ze to mozliwe..

Gość pewnie ze
mozliwe jesli sie spusci kilka razy pod razd to przeciez jaja tyle nie wyprodukuja na raz i w miare kolejnych wytryskow bedzie coraz mniej spermy zeby zaoszczedzic jej troche az sie uzbiera.A jesli nie bedzie oszczednosci to organizm sie wyczysci ze spermy i dopiero na drugi dzien cos tam bedzie. Aha i jeszcze dodam ze podczas stosunku wydziela sie z kutasa meski sluzik ktorego tez jest coraz mniej im wiecej spuszczen.

Gość pewnie ze
mozliwe jesli sie spusci kilka razy pod razd to przeciez jaja tyle nie wyprodukuja na raz i w miare kolejnych wytryskow bedzie coraz mniej spermy zeby zaoszczedzic jej troche az sie uzbiera.A jesli nie bedzie oszczednosci to organizm sie wyczysci ze spermy i dopiero na drugi dzien cos tam bedzie. Aha i jeszcze dodam ze podczas stosunku wydziela sie z kutasa meski sluzik ktorego tez jest coraz mniej im wiecej spuszczen.

tzn ze jesli robi to facet 2gi raz to juz mu nie jest tak dobrze jak za 1wszym??