Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 18

Sperma przy lodzie

Polecane posty

Gość ona 18

Takie pieszczoty są super... ALe co zrobic ze spermą jesli jej sie nie połyka? Bo jesli widujemy sie zadko no to spermy jest na prawde masa... A w większych ilosciach tego sie nie da przełknąć :( Wbrew opini facetow to nie smakuje jak ambrozja napoj bogow. W takim razie co zrobić ze spermą?? Zebyt za bardzo nie uświnić łóżeczka i faceta? Bo cięzko sie doprowadzic w pokoju do porzadku soro w domu nie jestesmy sami... Przeciez on nie pojscie ze spodenkami spuszczonymi do kolanek do łazienki, bo przypadkiem moze sie ntknąć na kogos z rodzicow :D

Gość wypluj i tyle
wypluj w husteczke i nie sluchaj tych pseudoznawczyni sexu ktore udaja ze sa wiecznie napalone i wmawiaja sobie ze sperma smakuje jak malibu;)

Gość ona 18
do -> wypluj i tyle Dzieki za fajnego posta :) No ale tego była masa... Cześć przełknełam... A reszta wylądowala na jego brzuszku i ściekała po ptaszku w jego włoski łonowe...

Gość gość
Ja po prostu nie doprowadzam na spuszczenie sie mi do ust. Trzal jest na brzuch mojego faceta, a potem chusteczka i po klopocie.

Gość ona 18
ale tego sie nie dalo pozbierac jedna chusteczka!!! WNiosek (chyba trzeba robic to częsciej bedzie tego mniej i moze da sie przelknąć :))

Gość ona 18
pozdro600 A on siedzi czy lezy kiedy to robisz?

Gość wypluj i tyle
ok;) to moglas wypluc w 2 husteczki, albo 3, a jesli Ci to przeszkadza to niech dochodzi gdzie indziej a nie w ustach a ciekawi mnie jak Ci sie chlopak odwdziecza za to? on robi Ci minetke czy tylko w jedna strone?? Moze jeszcze chce zeby mu dziekowac przy tym i jeczesc w nieboglosy? a moze mysli ze wystarczy ze mu zrobisz laske i daje Ci tym taka sama przyjemnosc jaka ma on?! kolesie sa tragiczni

Gość onna 18
on jest kochany :) i ma ogromny temperament :) Ale oboje stwierdzilismy ze na seks jestesm za mlodzi :) A raczej za mlodzi na konsekwencje... Polki co jest masa pieszczot.. A lodzik no coz ja chialam sprobowac... A on strasznie tego chioal , wiedzialam o tym... Ale nigdy mnie do tego nie zmuszal... Nigdy tego nie zadal... Pozniej powiedzial ze od dawna tego bardzo chial, ale nawet nie smial marzyc ze to zrealizuje :) No wlasnie co do minetki, mam straszne opory nie wiem dlaczego... Po prostu nie pozwalam mu ruszac moich majtek :) Zazwyczaj zostaje w samych stringach...

Gość wypluj i tyle
jezykiem Ci nic nie zrobi;) pomysl sobie ze cipka przeciez nie wydziela sluzu o tak intensywnym zapachu jak sperma..

Gość gość
Ona---zazwyczaj lezy, ale czasem siedzi, stac nie lubi:) Jesli sie martwiesz o deficyt chusteczek, to mozecie miec zawsze pod reka recznik, ktory wedruje pozniej do pralki i po klopocie.

Gość onna 18
wypluj i tyle Koloesie nie sa tragiczni... Jak sie trafia na samych bardzo kochanych i wyrozumialych... Dziwie sie ze jeszcz mnie nikt nie zjechal za brak doswiadczenia... Ale ja po prostu dawkuje sobie wkraczanie w zycie erotyczne... I stwierdzam ze to jest bardzo fajne :) Uczenie siebie etapami cm po cm...

Gość gość
JA nie polykam, bo mi sie zbiera na wymioty od tego. Nie jest to kwestia dojrzalosci, tylko pewnych preferencji, a Tobie radze to samo---nie zmuszac sie do czegos, czego nie chcesz robic.

Gość onna 18
wypluj i tyle i pozdro600 Dzieki wam strasznie fajne jestescie :) wypluj i tyle... no wlasnie chyba sie boje dlatego kiedy jestem podniecona w moich majteczkach jest sporo sluzu... I super to on nie pachnie.. i sobie nie wlewam ze smakuje jak deser... Apozatym to bylo chyba by dla mnie bardziej stresujace niz przyjemne... A pozatym sama sobie nigdy wczesniej raczka super dobrze nie zrobilam ta watpiezeby jemu sie udalo...

Gość wypluj i tyle
pozdro mnie to tez nie smakuje;) lykam czasem( tak gdzies raz na miesiac).. maz tez mnie do niczego nie zmusza.. ale czasem uwazam ze jak sie "zmusze " to nic mi sie nie stanie..dziwne to bo lubie mu robic dobrze.. ale tez mi jest niedobrze po tym.. lykam bo np gdyby on sie mnie brzydzil.. i szedl umyc zeby po minetce byloby mi glupio.. takze u mnie lykanie jest wyrazem akceptacji..tego ze zrobie dla niego wszystko.. ale oczywiscie nie za czesto bo to byloby z jego strony samolubne

Gość pipi machen

Gość onna 18
wypluj i tyle... a jak ci robil minetke byl juz twoim mezem??? :) pozdro600 czesc przelknelam, ale tego byla masa... No i dalam za wygrana i reszta poleciala na jego brzuszek i wloski lonowe... jak ta czesc przelknelam to stwierdzilam ze wiecej nie dam rady bo to pyszne nie jest... Nigdy sie do niczego nie zmuszalam... Jak czegos nie chce to mowie po prostu nie i on to rozumie :) Bycie sam na sam jest bardzo przyjemne po dwarunkiem ze sie robi tylko to co sie lubi :)

Gość gość
No mi tez sie zdarzylo lyknac i nic zlego sie nie stalo, ale mam to szczescie, ze oboje tego nie preferujemy. On po prostu wie, ze to nie jest najlepsze w smaku i woli zebym tego nie robila.Ona--> nasz sluz jest chyba bardziej neutralny w smaku i zapachu niz sperma, przynajmniej u mnie tak jest. Stad tez wiekszosc facetow nie ma nic przeciwko minetce, i nie ma odruchow wymiotnych, a wiekszosc kobiet (moze sie myle) nie robi lodzika z polykiem.

Gość wypluj i tyle
hehehe nie, nie byl moim mezem;) zrobil mi minetke po kilku miesiacach znajomosci;)

Gość onna 18
pozdro600 mi sie wydaje ze to intensywnie pachnie :( Nie mam nic przeciwko zostawaniu w samych koronkowych skapych majteczkach, ale ich niepozwalam ruszac... On juz nie raz chial mi zrobic tam dobrze, ostatnio tez strasznie chial sie odwdzieczyc, ale mu nie pozwalam! Licze ze ten opor kiedys sam z siebie przejdzie... CO WY NA TO??? A zmuszac sie do niczego nie bede... Bo robie zawsze tylko to czego jestem pewna ze chce :)

Gość gość
Przejdzie opór na pewno, ja przed pierwsza minetka tez mialam ostre schizy, wydawalo mi sie, ze jakies straszne rzeczy w majtkach hoduje:) Skad wiesz, ze to intensywnie pachnie? Zrob eksperyment - przed pieszczotami badz swiezo umyta i jak juz skonczy Cie piescic, to po prostu idz do lazienki i sprawdz. Sa kobiety, ktore pachna intensywnie, ale to raczej rzadkosc u zdrowych osobniczek:) Zazwyczaj zapach jest delikatny i nawet jesli Tobie sie nie podoba, to podobno faceci zanim szaleja...feromony:)

Gość onna 18
a jesli jestem tą rzadkośćią??? :) Zazwyczaj jestem świerzo umyta przed pieszczotami :) Jestem pewna ze kiedys pozwole mu zdjac moje majteczki :) I pozowle na jego łapki i języczek :)

Gość onna 18
Polki co sie pocieszam ze skoro przy pieszczotach robie sie szybko bardzo mokra to przynajmniej pozniej nie bedzie problemow ze stosunkiem i z nawilzeniem :)

Gość to obrzydliwe
ja rozumiem pieszczoty itp ale połykanie?? co to to NIGDY :o

Gość gość
No i slusznie myslisz. Nie ma nic bardziej flustrujacego dla obu stron niz suchosc. A czy jestes rzadkoscia, to nie przesadzaj, moze masz po prostu wrazliwy wech:)

Gość w jakiej rodfzinie ty żyjesz
skoro uprawiasz seks w czasie obecności swoich rodziców w domu ?! rozbierasz się do majtek i robisz loda swojemu chłopakowi, nieeeeee.... Uwielbiam seks ale są jakies granice. Nawet nie odpowiadaj, odpowiedz jak nakryje was w trakcie twoja matka albo ojciec.

Gość onna 18
--> to obrzydliwe Jesli chodzi o pieszczoty, seks z ukochana osoba to ja nigdy nie stosuje dwoch słów: "NIE MORALNE" I "OBRZYDLIWE"

Gość gość
Nie wiem jak u niej w domu, ale u mnie szanowana moja prywatnosc, co sie objawialo tym, ze ktos pukal, zanim wszedl do pokoju. Nie przesadzajcie, czego oczy nie widza, tego sercu nie zal! To apropos rodzicow autorki...

Gość onna 18
---> w jakiej rodfzinie ty żyjesz wiesz w domciu byla jedna osoba i i to w calkiem innej czesci domu i mialam prawie calkowita pewnosc z przez najblizesz paredziesiat minut sie z tamtad nie ruszy :) A seksu nie uprawiam!! Mam na to jeszcze sporo czasu przed soba!!!

Gość a miłość francuska to nie seks
?!

Gość onna 18
pozdro600 Dzieki za wsparcie... ROdzinka tez szanuje moja prywatnosc, a pozatym jak ktos jest w domku to sie nie rozbieram do majtek siedzac z facetem... Bo ta przyjemnosc nie byla by w stanie wynagrodzic stresu!!! PODSZYWY!!!: ona 18 Jak nas ojciec nakryje to mnie jeszcze zjedzie w kakao ona 18 Chyba ze mnie tate zjedzie w dupsko, to jest obrzydliwe jak mi jeszcze kaze liza penisa