Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa bo smutna

bezinteresowna zawiść i robienie komuś świństw

Polecane posty

Gość ciekawa bo smutna

dlaczego ludzie to robią? nie zrobiles komuś nic, albo umówiłeś się z kimś na wykonanie pracy a ten ktoś nawet nie zadzwoni i nie odwoła tylko dowiadujesz się po czasie skąd w ludziach takie cos?

Gość ciekawa bo smutna
z ta zawiścią--->chodzi o takie szkodzenie komuś dla samej satysfakcji po co ktoś robi cos takiego osobie, ktora nic zlego mu nie zrobila?

Gość ciekawa bo smutna
komuś kto im nic złego nie zrobil?

Gość bezinteresowne
robienie świństw to dla mnie np.wirusowanie czyjegoś kompa.No niech mi ktoś napisze,po co ludzie to robią innym?

Mozna jeszcze w ten sposób własne kompleksy leczyć . Ciekawa bo smutna - gdzieś pewnie bolisz tą osobę , tak lekko uwierasz .

Gość ciekawa bo smutna
nie wiem, po co zawirusowują

Gość ciekawa bo smutna
terefere wlasnie tez tak pomyślałam, ale wydało mi się to chore, jak tak mozna robic czy taki ktoś się nudzi, brak mu wrażeń? no zesz qwać no :( chodzi o kobietę

Nie , nie brak wrażeń . Stara się tylko ,zeby Tobie ich nie zabrakło i obserwuje .

Kobiety często z zazdrości - bo druga ma męża, albo bo jeszcze go nie ma i jest wolna, ma czas dla siebie. albo , bo tamta zalazła jej za skórę odbijając chłopa....Ych, jakie to małostkowe i smutne...

Gość ciekawa bo smutna
sluchaj, ale mnie z tym kims nie łączą stałe relacje, od niej niewiele w moim życiu zależy - mozliwe, ze ona myśli, ze to mi zalezy na relacjach z nią

ciekawa bo smutna - odpuść , olej , szkoda czasu i nerwów na taki element. A nic jej bardziej nie wkurzy niz Twój dobry humor i odwrotnie , bedzie w pełni usatysfakcjonowana , takim przygnebieniem , jak teraz .

Gość ciekawa bo smutna
to ona ma męża, malo o mnie wie i mysli pewnie, ze ostrzę na niego pazury a mi to akurat wisi - to są bardzo bogaci ludzie wiem, odpuszczę

Gość snupa
Nie mam pojęcia ale ostatnio to standart. Ja się trzy razy umawiałam z elektrykiem,raz nie przyszedł,drugi raz nie wziął sprzętu,a za trzecim razem zapomniałam mu otworzyć.

Gość ciekawa bo smutna
oj, snupa..no wiesz fachowiec to fachowiec.oni tak mają

Gość elelele
mi sie wydaje ,ze to sie bierze z zazdrosci, Jesli sie komus powodzi to ttzeba zrobic wzystko , by mu uprzykrzyc zycie.A ze w Polsce bieda to wlasne dlatego Polacy robia sobie na zlosc. Nawet kiedys w reklamie bylo cos typu : kup sobie nowy tv a w koncu sasiad bedzie ci zazdroscil. Co za bzdura. Szkoda, ze tyle czasu marnujemy na latanie za kasa a malo uwagi przywiazujemy do czynienia dobra i szanowana drugiego czloiwieka.

Gość ok ale co moze zazdroscic
kobieta, ktora utrzymuja mąż innej, ktora nie ma męża i pracuje u nich za grosze?