Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiem25

KLOPOTY ZE MNA CZY Z NIM??????

Polecane posty

Gość nierozumiem25

nie moge sie dogdac z mezem.nie moge nic sobie kupic bo jemu jest wiecznie szkoda pieniedzy wypomina mi ze jestem rozrzutna ,a przeciez mamy rachunki do placenia ,i takdalej.ja wiem ze mamy jak wszyscy ludzie comiesieczne oplacanie....ale ja jestem kobieta i tez potrzebuje co miesiac pare ciuszkow ..on twierdzi ze jestem nieodpowiedzialna i zachowuje sie jak rozpieszczonz dzieciak.....co wy o tzm mzslicie serio tak jest?????

Jesli starcza wam na wszystko, to nie rozumie jego zachowania, ale jesli co miesiac ledwo wiazeciekoniec z koncem to nie dziwie sie facetowi ze nie pozwala Ci wydawac pieniedzy na ciuchy.

Gość nierozumiem25
to jest tak ze niezawsze starcza nam na wszystko alw ja sie nie moge powstrzymac z zakupami

Gość sdsdfsdf
chyba z tobą coś jest nie tak

Gość nierozumiem25
no to co ja mam zrobic nie chce taka byc

Wydaje mi się, że maz ma troche racji. Moze poprostu nie chce sie zaporzyczac pieniedzy,tylko dlatego zebys ty mogla sobie kupic nowy ciuch.Mowisz ze nie zawsze na wszystko starcza, podejrzewam ze sa lepsze miesiace, kiedy macie wiecej kasy i wtedy mozeszsobie pozwolic na wiekszy wydatek Ja Cie rozumie,czasami tez mam takachandre ze potrzebyje sobie kupic cos nowego niekonieczniedrogiego zeby sie lepiej poczuc. Przepraszam za bledy ortograficzne.Pewnie jest ich masa :-(

Gość nierozumiem25
dzieki za pare slow otuchy ja juz czasem nie moge z soba ide na zakupz takie proste po maslo czy chleb ale nie moge sie opszec kupienia jakies malej pierdulki chocby za 3 zlote

Tak to jest z nami kobietami,chodz czasem trzeba obejsc sie smakiem. Dobrze ze tyko czasem Ci sie to zdaza,niby 3 zl. nie pieniadze, ale grosz do grosza i mozesz kupic np. nowe spodnie :-) Pomysl o tym w ten sposób moze to cie zmobilizuje?

Gość nierozumiem25
masz racje mi sie tez tak wydaje ze kazda kobieta lubi kupowac i wydawac pieniadze ale faceci tego nie rozumieja moja bratowa zrobila sobie tipsy za 400 zl.a ma dziecko i wiecej wydatkow niz ja ale coz niektorym sie powodzi

Pod tym wzgledem jestem jak facet :P Sknera oszczedna ze mnie... Nie cierpie wydawac kasy! :P Ubrania kupuje, jak mi sie stare rozpadaja, a najczesciej dostaje w prezencie (widocznie inni juz nie moga na mnie patrzec :P )

Gość nierozumiem25
ja tez bzm taka chciala byc ale nie potrafie lubie wydawac pieniadze i ciesza mnie zakupz moglabym codziennie wydawac pieniadze na siebie i mieszkanie ale niektore tez sa wlasnie takie oszczedne i niewiadomo na co zbieraja kase (bez obrazy)

O cholera.A co to za tipsy ze takie drogie? Niektórym sie powodzi masz racje,ale wiem co czujesz, gdy nie mozesz sobie kupic tego co ci sie bardzo podoba. Ja Zbieram pieniazki na nowe autko,wiec tez nie za bardzo moge sobie pozwolic na szalenstwa. Moze to prawda ze cel uswieca srodki?

na \"czarna godzine\" ;) Zbieram, zeby przezyc do pierwszego ;) Ale jakbym miala wiecej tez bym oszczedzala - wiem to :P

Gość nierozumiem25
ja tez podziwiam !!!!!!maz musi byc z ciebie dumny