Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blisko_celu

FILMY O ANOREKSJI I BULIMII

Polecane posty

Gość blisko_celu

czy zna ktos moze tytuly jakichs filmow o anoreksji bulimiii badz w druga strone o otylosci i nadwadze,albo ogolnie o odchudzaniu ??

Gość niezly film o bulimii
widzialam, grala aktorka mala blondyneczka z serialu "Skrzydla" nie pamietam ani tytulu ani jak ta aktorka sie nazywa:( film opowiada jak mloda dziewczyna trenujaca maraton chce byc perfekcyjna, najlepsza i wpada w bulimie. mdleje na waznym maratonie, wycofuje sie ze sportu, poznaje wspanialego "ksiecia", ma prestiz,kase,milosc ale nadal bulimie zachodzi w ciaze, ale bulimia postepuje mimo to.. w ciazy stosuje trick- je duzo marchewki, potem sie obzera i wymiotuje do marchewki:( podkoniec ciazy mdleje- lekarze diagnozua bulimie, bo nie ma ona szkliwa na zebach:( dziecko rodzi sie zdrowe ale tonie pomaga w bulimii.. stacza siena dno... ale trafia na swietna psycholog i dalej jest pokazana terapia praca nad brakiem milosci matki, perfekcjonizmem, checia zaimponowania wymagajacemu ojcu, rodzice i bohaterka placzapod koniec jak bobry;) maz kocha nadal i wspiera i bohaterka dzieki terapii zdolnej psycholog wychodzi na prosta po kilkunastu latach bulimii i wszelkich mozliwych upadkow happy end;)

Gość blisko_celu
swietny!!! szkoda tylko ze nie znasz tytulu bo tak to trudno bedzie mi go znalezc no ale coz...amm ...a moze ktoras z was obejrzala jeszcze cos ciekawego?? moze jakies dokumentalne?

Gość niezly film...
ale moze po aktorce dojdziemy jakos? dziewczyna jest charakterystyczna i gra glowna role w serialu Skrzydla, o malej firmie lotniczej, obyczajowy, byl puszczany w Polsce z... hm... 10 lat temu?? moze jakas zdolna internautka poszukiwaczka znajdzie??

Gość bardzo proste prawda....
wpisalam w google: skrzydła i na drugiej stronie znalazlam cos o tym serialu oto strona: http://www.filmweb.pl/Skrzyd%B3a,(1990),o,filmie,Film,id=40413 potem juz latwo dojsc, bo wiem jak miala na imie bohaterka grana przez ta aktorke i tak: http://www.filmweb.pl/Crystal,Bernard,filmografia,Person,id=46168 jest bibliografia aktorki a to juz film o bilimiczce: http://www.filmweb.pl/Film?id=87682 Proste prawda??

Gość niezly film...
mam aktorka to Crystal Bernard, zaraz wrzuce w wyszukiwarke filmography

Gość mary key
niezly film chyba sie spoznilas ;) wyzej juz ktos wypisal ten film

Gość niezly film
no widze:):) cos mi przeszkodzilo i musialam wyjsc na godzine:) tak to "Cena doskonalosci" ztym tylko ze dziewczyna miala bulimie-jadla co popadnie i wymiotowala a nie anoreksje:) trenowala maraton i studiowala prawo w miedzyczasie, przypomnialo mi sie:)

Gość blisko_celu
swietnie dziewczyny!!! :D teraz tylko sciagnac te filmy zasiasc i ogladac !!!!