Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amantka wszech czasów

co myslicie o Szwecji?

Polecane posty

Gość do krwawej
a co jest lepszego w norwegii od szwecji ?

Gość I coż że ze Szwecji
:-)

do krwawej---> Po pierwsze wydaje mi sie, ze Norwegia jest ladniejszym krajem ;) Po drugie nie lubie Szwedow :P A po trzecie mam sentyment do Norwegii od czasu Sagi :)

Gość barbakan
Byłam w Szwecji wiele razy i kraj warty zwiedzenia wszystko zależy dokąd konkretnie jedziesz? Klimat podobny do naszego może kilka stopni mniej natomiast zimy są o wiele surowsze jak u nas im dalej na północ tym zimniej ;) Cała Skandynawia jest warta zwiedzenia i piękne krajobrazy zarówno w Norwegii, Danii, Finladnii czy Szwecji. Miałam okazję byc w tych krajach i każdy ma swój urok.

amantka---> A jakos tak ;) Poczytalam troche ;) Mam takie rozne antypatie... Za Chorwatami tez nie przepadam (a to juz z doswiadczenia i bliskich kontaktow :P )

Gość barbakan
To dokąd konkretnie jedziesz?

A ja tam Szwedów lubię i Chorwatów też(z autopsji), choć to zupełnie różne temperamenty. Mi się cała Skandynawia podoba a że lubię bujać się na promie, ceny biletów tanie i mam znajomych w Sztokholmie wpadam na weekendy:) Jedyne co mi się nie podoba to język i to, że jest dość drogo (alkohol, jedzienie). Uwielbiam Sztokholm właśnie i Goteborg, jest masa rzeczy do zwiedzania, a i sam klimat zachwyca-tam życie i czas toczy się inaczej:)

Gość mychatka
Szwecja jest przepiekna! Wiem bo swego czasu spedzalam tam miesiac kazdego roku! piekne wspomnienia, krajobreaz, ludzie.... kocham ten kraj!

Po angielsku luzik! w końcu to nie Polska;) u nich nawet pod filmami lecą napisy po angielsku, więc każdy żul i dziecko już śmiga;)

Gość gfhhrt
W Finlandii sa ładne blond kobiety tak jak napisano wyżej :D