Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogobelka

rutyna w związku

Polecane posty

Gość jogobelka

witajcie,mam faceta od ponad 2 lat,na poczatku było cudownie jak zawsze ,pozwalałam mu na wszytsko nie byłam zazdrosna ufałam mu bezgranicznie,niestety dzis nie jest juz tak,w sumie to sie stało tak z dnia na dzien,zawsze jak mowił o innych dziewczynach nie przejmowałam sie tym, dzis jestem strasznie nieufna we wszystkim doszukuje sie zdrady,nie mam do niego zaufania,ale on takze sie zmienił zaczyna mówic o innych kobietach w moim towarzystwie niekiedy mam wrazenie ze robi to specjalnie ,jest obojetny coraz czesciej wychodzi beze ,mnie czy to moze swiadczyc o zdradzie??czy warto jest wogole ciagnac taki zwiazek??kocham go bardzo mocno i chciałabym by było tak jak kiedys ale jak to mam zrobic???pomózcie

Samotne wychodzenie? :O Niedobrze..... Zmień długość i kolor włosów, kup ciekawszą bieliznę. Dbaj... Czasem wspomnij o tym, co Ci ciekawego powiedział ten lub inny kolega... Poczekaj jeszcze. Udawaj, że miałaś drugi orgazm... Gotuj smacznie. Poproś o wspólne wyjście do kina na wieczorny seans - film o miłości, a po powrocie zapal świece do kolacji... Pachnij cudnie i ciągle tymi samymi perfumami (przy sexie z inną będzie mu tego zapachu brakowało). Nic więcej nie przychodzi mi do głowy.

Gość jogobelka
tyle ze ja to staram sie robic ,a z tym wychodzeniem to jest tak ze ostatnimi czasy mowi ze chce odpoczac spotkac sie z kumplami,albo zaczyna mowic zebym nie szła bo sie zanudze z jego kumplami,raz pyta sie czy z nim pojde pozniej ze nie chce bym szła zapytał sie tylko z nadzieja ze odmówie,w sprawch seksu jest ok, mam wrazenie ze przechodzi jakies problemy sam ze soba psychiczne i ciagle mysle ze mu sie znudziłam choc on mówi ze to nie prawda

Gość 8kinka
zagubiona poradz cos jeszcze, bo my tu nie mamy tyle pomysłów

Gość jogobelka
zgadzam sie moze jeszcze jakies pomysły,wogóle jak mu pomóc jak ma problemy z soba

Gość a może on
po prostu kogoś ma..a ciebie tylko wykorzystuje ,bo mu tak wygodnie

Gość pytanieeeeeoiiuu
wyslac go zagranicę , niech zmieni prace, otoczenie, od razu mu przejdzie przy nowych problemach

Trzeźwy wraca? Jeśli nie, to ratuj go! Choź z nim... No po prostu powiedz, że nie będziesz się nudziła i naprawdę udawaj, że dobrze się w tym towarzystwie czujesz.O alkoholizm jest łatwiej, niż Ci się wydaje. Tak? Lub tylko odrobinkę na rauszu? To chyba troszkę poszpieguj, czy nie łazi do jakiejś wstrętnej małpy. Całuj go ciągle, przytulaj się, w oczy zaglądaj. Obawiam sie, że tu chyba jednak o jakąś małpę chodzi. Nie daj się. Chwal go przy ludziach!

Gość a może on
mam kumpele jest juz chorobliwie zazdrosna-to fakt,ale facet wykorzystuje ją na maxsa ...ostatnio podjechała samochodem pod knajpę bo on nie odbierał tel. zobaczyła jak idzie z jakąś dziewczyną..zobaczył ją i powiedział:,,idź do domu po co tu przyszłaś'' i co minęło parę dni i mu wybaczyła ,szkoda gadać

Gość jogobelka
nie pracuje,studiuje jeszcze nie wiem czy tu chodzi i jakas "małpe"nigdy nie dał mi powodow bym mogła go posądzic o zdrade,a za bardzo nawet nie wiem jak mam go sprawdzic ,w telefonie nigdy nie ma jakis smsów od innych dziewczyn,a jak kogos pozna chodzi mi o kobiety to mi mówi o tym ,jak chce wyjsc na piwo z kolezanka mowi mi o tym sie pyta czy nie bede zła,jestem strasznie zazdrosna jak nigdy nie byłam wyobrazam odraz sobie rózne rzeczy,ale mówie mu ze nie bede zła nie chce go trzymac na smyczy ja juz wogóle nie wiem co mam robic pomocy!!

Gość jogobelka
dziekuje za wszystkie rady dziewczyny prosze o jeszcze