Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopadowa78

mam problem z facetem

Polecane posty

Gość listopadowa78

jestem mezatka,on nie on mlodszy o kilka lat,singiel,,pracujemy razem w pracy,wie ze moj maz calymi dniami pracuje a ja siedze i czekam w domu!w pracy nie patrzy,nie wodzi w sumie zakochanym wzrokiem,chociaz jest mily,pyta sie o stan zdrowia chorego ojca!kiedy" ubiore sie ladnie"widze wzrok zachwytu w oczach,po jakims czasie dostaje nr.telefonu od niego z wyrazami"zadzwon to wyskoczymy gdzies".....wysylam smsa i nic...cisza....to bylo dwa dni temu...

Gość listopadowa78
ale czasami w czasie rozmowy widze to cos w oczach!

Gość anabel
moze sie wystraszył albo rozmyslił...?

Gość a co dupa
Cie swedzi czy mąż juz Ci nie wystarcza????jak tak mozna!!!!!!!!!!1 KUr**

Gość listopadowa78
i to i to!

Gość a mozeeeee
ma puste konto w telefonie?

Gość anabel
listopadowa, no nie wiem.. ja mam troche podobny problem.. nie jestem mezatka ale tez spotykalam sie z kims młodszym ode mnie.. teraz nie potrafie pojac tego człowieka, sorry, dzis rano o 7 dostalam smsa kocham cie itesknie za toba, a potem cały dzien miulczenie.. ja nie wiem moze my sie z facetami naprawde nie rozuumiemy, dodam ze spotykalm sie z tym chlopakiem w zasadzie tylko na seks, on sobie wymyslil ze jest cos wiecej, ale z czasm widzial ze sie nie anazuje teraz kiedy chce to milczy a kiedy chce to wyznaje miłosc .. nie rozumiem nic.

Gość listopadowa78
ma na abonament

Gość jak sie czyta takie
posty to sie czlowiek naparewde przeraza i zastanwia czy warto brac slub, bo jak tam mlzenstwa maja wygladac...tzn ja rozumiem, z3e moze wtargnac sie rutyna w zwiazek itp ale mozna przeciez w inny sposob rozwiazywac te problemy, Przeciez zawse mozna wziac rozwod :) nie rozumiem takiej obludy, jak mozna zyc pod jednym dache,m z kim kogos sie oszukuje albo kogo sie nie kocha , no bo jakas przyczyna jest skoro zdradzacie i co gotrsza, mowicie o tym ze stoickim spokojem.Ludzie, troche szacunku do siebie i do drugiego czlowieka.