Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetny kochanek

Kochanek 20 cm 27 lat

Polecane posty

Gość jaaasne
to odpadasz bo nasz ogier chce wyższą;p

Gość JUŻ ZNALAZŁEŚ ale no nie wiem
Ja spełniał wszystkie Twoje wymagania, ale lecę na kasę i wolę faceta o wysokim statusie materialnym, a Ty masz wysoki statut materialny (patrz strona n1) więc odpadasz.

Gość jaaasne
że co??

ja nie szukam kobiety , która leci na kasę ja szukam pięknej i inteligentnej kobiety , która chce miło spędzić czas , kocha życie i wie jak czerpać z niego przyjemności

\"wzrost minimum 175 cm wzrostu , biuścik minimum 75 c , waga góra 55 kilo , wygolona muszelka brak rozstepów , blizn i innych znamion\" i kto tu jest czepialski? :P

nie interesuje mnie pierwsza lepsza , jak nie znajdę takiej , która mi odpowiada trudno nie interesują mnie niskie , pulchne zaniedbane dziewczyny z rozstepami itp

Gość tak ja
a pasuje 170 cm wzrostu przy 59 kilogramow i biusci D ????

Gość zainteresowana*
Za wpis na górze🌻 :D

Zadna inteligentna kobieta nie zainteresuje sie facetem, ktory pisze o \"statucie majatkowym\" i \"oddawaniu sie przyjemnoscią\". I to tez nie jest czepialstwo tylko podstawowe wymagania wobec intelektu i wyksztalcenia faceta.

Gość tak ja
hahha jak bys zobaczyl mnie na ulicy to inaczek bys powiedzial ale oki zegnam a ty sie naucz ze jak bym wazyla mnie to bym miala niedowage

o statucie majątkowym hmm po prostu daję znać , że nie będziemy się nudzić , wyjazdy , wycieczki , kolację w dobrych reastauracjach a pod pojęciem oddawaniu się przyjemnością miałem na myśli to , że będziemy robić to co przyjemne dla nas obu :)

o mamo chlopie ty nadal nic nie rozumiesz :O 😭 znajdz sobie w slowniku znaczenie wyrazow statut oraz status i porownaj. A potem udaj sie do podstawowki i popros pierwsze z brzegu dziecko o odmiane przez przypadki liczby mnogiej rzeczownika \"przyjemnosc\" :O

Gość wiem kto to jest
Nano:D..pusty i wymagający:)

Taak, \"przyjemnosci\" to liczba mnoga rzeczownika \"przyjemnosc\". Widze ze robisz postepy. A teraz odmien ta liczbe mnoga przez przypadki. No wiesz - mianownik, dopelniacz itd :P

czepiasz sie i tyle pewnie jesteś nieatrakcyjna , żyjesz w nieudanym związku zajmujesz sie dziećmi masz rozstepy i nadwagę to czepiasz się pomyłek :o a jeżeli taka jesteś to nie jest temat dla ciebie

Zwroc szczegolna uwage na forme celownika! To taka mala wskazowka. A ja faktycznie ide na spacer. Z facetem, ktory dzieki bogu jest bardzo inteligentny 🖐️ Ale wpadne sprawdzic jak ci poszlo :P

Gość tak ja
ale beredzicie .........................:)

Gość musiakkk
nie wierze moj ideal!!!! nie dosc ze wyksztalcony, bogaty, przystojny to jeszcze sprytny i inteligentny.... prawie tak idealny jak ja... ale coz mam tylko 172 cm wzrostu... chyba sie zalamie, albo powiesze bo mi taka okazja przecieka przez palce... ehhhhhh nie przezyje tego....

Gość świetlny kochanek
zdziwiłabyś się skończyłem 2 kierunki pierwszy kierunek - w prawo, a drugi w lewo, a teraz przymierzam się do zwrotu w tył, ale jeszcze musze nad tym popracować. jak już opanuje wszystkie kierunki, to zostane operatorem wóżka widłowego roku w sieci Lidl. :classic_cool: po godzinach mam prężnie prosperującą firmę i zawdzięczam to tylko sprytowi i inteligencji, bo jeszcze nigdy nie zostałem złapany na wynoszeniu z magazynu draży kokosowych, a na wypadk wpadki opracowałem błyskotliwą wymówkę - powiem, że to kulki analne.:classic_cool: