Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bardzo

Pomózcie mi prosze-włosy

Polecane posty

Gość smutna bardzo

Mam włosy krecone lekko, a tym samym skłonne do rozdwajania i puszenia się, oraz pozbawione blasku i miekkości. Używam jedwabiu, olejku rycynowego i nafty i nie jest źle, ale potrzebny mi jest dobry szampon i odzywka żeby wesprzeć moje działania. Co możecie mi polecic, do takich włosów jakie mam, ze tak powiem z czystym sercem?

Myśle żę najlepsze szampony to Pantene Pro-V i Glis Kurr. Sama używam na przemian. Po miesiacu stosowania balsamow i szamponow Gliskurra moje wlosy sa poprostu idealne....lsniace,mieciotkie....i zdrowe! Tylko troche ich malo ale ja tak mam od urodzenia. Naprawde godne polecenia!

Polecam również Loreal a puszące się włosy powinny być troszeczkę \"obciążane\" i wygładzane odpowiednimi szamponami i odzywkami najlepiej posłuchać poprostu porad dobrego fryzjera który naocznie zdiagnozuje kondycję włosa.

Gość uzywałam obu
ale nie pomagają. A co do obciązania to nie chce ich obciążać za bardzo bo wtedy przy głowie będa oklapnięte i będa wyglądać na tłuste, a mam długie włosy wiec o to nie trudno

Gość moze sie skusze
na dove