Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nuila

Rexona dla nastolatek

Polecane posty

Go艣膰 Nuila

Co my艣licie? Ja uwa偶am, 偶e to kolejny s艂odki, beznadziejny, tani dezodorant. Takie dziewczyny si臋 tym wypryskaj膮, a i tak b臋d膮 艣mierdzie膰 potem...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Indigo
A niby czemu dla nastolatek wymyslaja jakies deodoranty? jak jest ogolem to ogolem podzial tylko dla kobiet i dla mezczyzn a nie jakies dziwaczne podzialy moze bedzie jeszcze dla dzieci i staruszkow!!! ???? A co struktura potu nastolatka rozni sie od tej czlowieka starszego>? bo nierozumiem? kolejny non sens , manipulacja i chwyt reklamowy bleee :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sk贸ra dla natolatek
oraz dezodoranty dla nich NICZYM sie nie r贸偶ni膮 od sk贸ry innych ludzi i dezodoant贸w!!!T膮 Rexon臋 dla nastolatek wymy艣lona po to aby przyci膮gn膮膰 nstolatki do tego produktu,wiadomo,偶e nastolatki s膮 ogromn膮 cz臋艣ci膮 klientellii a wi臋c ta Rexona to chwyt marketingowyreklama aby przyciagn膮膰 do siebie nastoletnich konsument贸w:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
Sk贸ra nastolatek, nastolatk贸w, pa艅 w 艣rednim wieku, pan贸w w 艣rednim wieku, staruszk贸w... No i czego oni nie wymy艣l膮? Moje znajome (kole偶ankami bym tego nie nazwa艂a), kt贸re u偶ywaj膮 podk艂adu zamiast myd艂a od razu si臋 na to rzuci艂y... :/ Bo kosztuje siedem z艂. A ja wol臋 jaki艣 lepszy dezodorant. Bo nie jestem fajna, kul i tr膮dy. I nie 艣mierdz臋! A co.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Nuili
zapomniala艣 doda膰 te偶 d偶ezi:-PJa te偶 nie jestem kul,tr臋di i d偶ezi bo nie uzywam NOWEJ Rexony dla nastolatek:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
Jasne nie jeste艣my kul nie u偶ywamy Rexony. Ani tanich d偶em贸w do w艂os贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
No Adidas jest do艣膰 dobry. Dla poc膮cych si臋 intensywnie Vichy ma co艣 w ofercie (dezodorant w kremie). Dla mnie te偶 Nivea. Ja my艣l臋, 偶e ka偶dy ma inn膮 sk贸r臋 i powinien dobra膰 indywidualnie. Za艂o偶y艂am topic gdzie poruszy艂am temat dezodorant贸w i mam nadziej臋, 偶e kto艣 odpisze..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ola_25
To jasne, 偶e ta Rexona dla nastolatek to zwyk艂y chwyt reklamowy. Ja u偶ywam Lady Speed Stick w 偶elu i jestem do艣膰 zadowolona. Dobry jest te偶 dla mnie dezodorant Rexona Oxy i nowy Fa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
U mnie Rexona zostawia艂a bia艂e 艣lady i 艣mierdzia艂am po niej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
No w艂a艣nie a jaki jest Lady Speed Stick? Musz臋 kiedy艣 sprawdzi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
Uuuu... To kiepsko... A jaki masz? Mo偶e gdyby艣 spr贸bowa艂a w innej formie nie by艂oby tych krosek? A jak z zapachem? Nie jest dusz膮cy?

Udost臋pnij ten post

zapach jest bardzo ladny :) jzu prawie wszystkiego proobwalam ale sie strasznie poce macie moze jakeis domowe sposoby?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
A woda z sod膮? Podobno przemywanie dzia艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 whenthestrangercalls
ja mam wresj臋 tropical.no i c贸偶 , nie 艣mierdz臋 po niej raz, piskam si臋 pod pachami a nie ca艂a, bo czytam co jest napisane na opakowaniu.jak dla mnie jest skuteczna i por臋czna , bo ma dos膰 ma艂臋 opakowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
Do skrzywdzonej. Nie innych nie znam. Ale moze co艣 tam si臋 znajdzie. Zobaczymy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 whenthestrangercalls
a co do ceny to jest podobna do ceny adidasa czy nivea

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
Nie nie jest podobna, bo w Drogerii Naturze kosztuje 6,99 Nivea i Adidas ponad 10. Nie wiem, ale ja my艣l臋, 偶e na lato taki dezodorant to dno. Wiesz 偶e cz艂owiek przyzwyczaja si臋 do zapachu swojego potu i moze go nie czu膰? Trzeba uwa偶a膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ola_25
Lasy Speed Stick ma 艂adne i dleikatne zapachy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
Czyli kupi臋 sobie Lady Speed Stick, albo Adidasa. Nie wiem jeszcze si臋 zastanowi臋. Mo偶e jednak by膰 s艂o macz cul i kupi膰 rexon臋 ;p No nie nie zrobi臋 wam tego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
Spr贸buj tej sody. A dla ciebie, kt贸ry dezodorant jest mimo wszystko naj?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nuila
A jest jeszcze co艣 jak Antidral i Etiaxil. Pierwszy kosztuje 15z艂 a drugi 50z艂 poszukaj czego艣 o nich, podobno s膮 dobre...

Udost臋pnij ten post