Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_21

Kocham Go, a On dziś powiedział że nie jest pewny swoich uczuć...

Polecane posty

Gość załamana_21

Dzis powiedział mi że nie jest pewny co do mnie czuje. Nie jest pewny czy to miłość, wątpliwości ma od ok miesiaca a bylismy razem od 9 miesiecy. Powiedział że czuje do mnie bardzo wiele, nie chodzi o to że nie czuje tylko że nie jest pewny czy to miłość. Nie muszę dodawać że wcześniej nie raz zapewniał mnie o tym jak mnie kocha. Mówi, że chce być ze mną że nie chcę się rozstawać że nadal chce mieć ze mną dzieci chce zebyśmy zawsze byli razem nawet gdyby miał te wątpliwości mieć do końca życia. Rozmawialiśmy z 2 godziny, ja popłakałam On też się rozpłakał. Chcę być z nim bardzo, kocham go ale nie wyobrażam sobie tego. Nie wyobrażam sobie że moglibyśmy się kochać. Nie wyobrażam sobie jak On mnie przytula albo całuje, a ja co? Odrazu łzy w oczach i wiadomo o czym myśl.. Mówi, że chce być ze mną nawet gdybyśmy mieli się nie kochać nie całować itp, że nie chce mnie stracić. Nie podjęłam decyzji powiedziałam mu że muszę się zastanowić, powiedzial że będzie czekał... Nie wiem co mam zrobić :(

Gość nikt z Was nigdy
nie był niepewny swoich uczuć?Albo nie był z kimś kto mia wątpliwości??

kiepska sprawa....bo jak facet ni ckha to ciezko pozwolic mu odejsc..a tutaj na dodatek on kreci,bo nie chc eodchdozic.