Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie niech powie

Twoje przesłanie, albo dobra rada dla innych?

Polecane posty

Gość magda-ka
Niech ci się NIGDY nie wydaje,że ludzie którzy swego czasu pozostawili po sobie miłe wspomnienia pozostawią je także kiedy ich spotkasz po latach.

Gość rumiany Boluś
nie unoś się , gdy robią z Ciebie balona.

Gość rumiany Boluś
Gośc w dom - Żona w ciąży!

\"I nigdy nie wiesz co Cię czeka...\" dzis zmarła moja babcia... własnie w moą 18-tkę :( pozdrawiam.... :(

Gość ruda szatynka o wlosach blond
podaruj sobie odrobine luksusu

szanuj szefa swego, możesz mieć gorszego :) nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :)

Gość ja mam przesłanie
BADZCIE PUNKTUALNI JAK JA NIECIERPIE SPÓŹNIALSKICH!!!!

Gość ZDUN
wole piec . Niż gotować.

Gość rumiany Boluś
Żyj aż do samej śmierci . tu: ciesz się , że żyjesz aż do końca i nie marnuj dni na niewazne pierdoly.

Ściśle stosuje się do tej zasady : KTO RANO WSTAJE ,TEN PO PYSKU OD ŻYCIA DOSTAJE !!!!!

Gość werbena 1234
dorga do domu przyjaciela nigdy nie jest zbyt dluga

Gość kto wie niech powie
widzę że topik żyje :) no i dobrze no i na zdrowie!

Dobra rada dla innych: Kiedy wchodzisz gdzieś do toalety, ZAWSZE sprawdź gdzie jest ( i czy jest ) papier toaletowy... zanim zdejmiesz majtki i dokonasz \"dzieła\" :)

Gość moja rada na dziś
Używaj kierunkowskazów, kiedy zakręcasz lub omijasz!

Gość Identyfiaktor
" Nie ma co się tak przejmowac zyciem i tak nie wyjdziemy z niego żywi " taktez nie przejmujcie się za bardzo i pamiętajcie że wszystko się zmienia, żadna sytuacja nie jest na zawsze, prędzej czy później się zmieni i nie ma na to rady :D

Gość open your heart
"Życ szybko umierać młodo robić rzeczy których sie żaluje by nie żałować że sie tego nie zrobiło !!! " Lepiej później nie żałować,że się czegoś nie zrobiło, nie powiedziało jeżeli było moŻna. Żyje się tylko raz- pamietaj o tym,że czasami trzeba trochę w życiu powalczyć (to ostatnie z kaffe wyczytane na jakimś topiku ale bardzo mi się spodobało i sobie zapisałam ;) )

Gość na dziś
jeśli chcesz odnaleźć drugiego człowieka, musisz najpierw znaleźć samego siebie...

Gość rhodos
'wszystko trwa dopoki sam tego chcesz' to przeslanie, o ktorym nie zapominam

Gość elpeerek
Nie pchaj w tyłek butelki po szampanie !

Gość welna w zebach
nie ma nic gorszego niz welna miedzy zebami

Gość FAJNA-AJ-
-Żyj tak aby z dnia na dzień uczyć się życie rozumieć - Nie łap dwóch srok za ogon bo żadnej nie złapiesz - Duże cele osiągaj małymi kroczkami - Żony koleżanka to czesto dla męża leżanka - Nie krzywdź innych bo los zemści się na tobie z podwójną mocą - Prawdziwe piękno dostrzega się w innych tylko sercem bo to co w człowieku jest najpiękniejsze gołym okiem dostrzec nie można - Uwierz w siebie a świat uwierzy w ciebie Hi hi to sie wysiliłam :-) Pozdrawiam autora forum : super temat do rozmów :-)

Gość aaaagusia
Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu, pamiętaj jaki spokój może być w ciszy. Tak dalece jak to możliwe, nie wyrzekając się siebie, bądź w dobrych stosunkach z innymi ludźmi. Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchając też tego, co mówią inni: nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swą opowieść. Jeżeli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie. Ciesz się zarówno swymi osiągnięciami jak i planami. Wykonuj z sercem swą pracę, jakkolwiek by była skromna. Jest ona trwałą wartością w zmiennych kolejach losu. Zachowaj ostrożność w swych przedsięwzięciach - świat bowiem pełen jest oszustwa. Lecz niech ci to nie przesłania prawdziwej cnoty; wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie jest pełne heroizmu. Bądź sobą, a zwłaszcza nie zwalczaj uczuć; nie bądź cyniczny wobec miłości, albowiem w obliczu wszelkiej oschłości i rozczarowań jest ona wieczna jak trawa. Przyjmuj pogodnie to, co lata niosą, bez goryczy wyrzekając się przymiotów młodości. Rozwijaj siłę ducha, by w nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności. Obok zdrowej dyscypliny bądź łagodny dla siebie. Jesteś dzieckiem wszechświata: nie mniej niż gwiazdy i drzewa masz prawo być tutaj i czy to jest dla ciebie jasne czy nie, nie wątp, że wszechświat jest taki jaki być powinien. Tak więc bądź w pokoju z Bogiem, cokolwiek myślisz o Jego istnieniu i czymkolwiek się zajmujesz i jakiekolwiek są twe pragnienia; w zgiełku ulicznym, zamęcie życia, zachowaj pokój ze swą duszą. Z całym swym zakłamaniem, znojem i rozwianymi marzeniami ciągle jeszcze ten świat jest piękny... Bądź uważny, staraj się być szczęśliwy.

druga kolejka zawsze jest szybsza dotyczy nie tylko kolejek w sklepie ;))

Gość aaaaakkkkkkkkk
żonaty facet NIGDY!

Gość a ja lubie codzien
zrobic komus choc minimalna przyjemnosc. Staram sie : Nie byc zazdrosna, bo to nie konstruktywne. JPowoli sobie wypracowalam to,ze ciesze sie z czyichs sukcesow, zwlaszca, jesli to moi znajomi, starm sie byc z nch dumna. Nie nosic urazy, nie obrazac sie, bo i co mi z tego przyjdzie pamietac, ze najcenniejsza rzecza jest czas