Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiorkamont

grzybica??

Polecane posty

Gość kasiorkamont

nie moge sie wybrac do gina, poniewaz studiuje i w zwiazku z tym jestem w innym miescie, a przychodnie mam w rodzinnym- na prywatnego nie mam kasy. za tydzien jade do domu wiec wybiore sie do lekarza- ale... o co mi chodzi.... mam straszne swedzenie i opuchniecie i zaczerwienienie sromu, serowata biala bezwonna wydzieline. czym moge sie ratowac dopoki nie pojde do lekarza?? Celendulin?? Vagical?? co pomoze szybko i skutecznie.... jeszcze jedno, zauwazylam ze objawy wystapily po peetingu- moj chlopak ma na rekach jakies luszczace zmiany ( nie swedza, nie pieka)- czy to moze byc od tego? dzieki za podpowiedzi

Gość Olleńka
Jak najszybciej do lekarza!!! Weź (no chyba masz przy sobie ksiazeczke zdrowia) i zapisz sie w przychodni gin. Grzybicy czy zapalenia pochwy nie mozna lekceważyc. Jeśli będzie długo nie leczona to dojdzie do szyjki macicy i może doprowadzić do niepłodności!!! PS. Sorry za błędy.

to grzybica - idz do lekarza jesl nie jestes u siebie to mozesz skorzystac z opieki lekarza jednorazowo w miejscu dzie przebywasz. wiec nie musisz czekac. przychodnie rozlicza sie miedzy sobaa Tobie zostanie udzielona pomoc. jak juz bardzo nie chcesz ( choc to wg mnie glupota) to kup masc-krem clotrimazolum (ok 2zl) i smaruj ja 2 razy dziennie cienka warstwa - TYLKO na zewnatrz. a potem i tak do lekarza

heeeh to moze byc od tego - bo takie luszczenie to tez forma grzyba. a ze w pochwie jest wilgotno i cieplo to mogl sie on rozwinac powinien to wyleczyc

Gość ehhhhhhhhh
jessssuu i ty sie dałas takiemu dotykać? ciekawe gdzie on łapy wsadzal wczesniej!!!!!! moze ci przeniosl grzyba od innej laski...ehhh akademik to burdel na kolkach

Gość Kasia_o
Kiedys panikowalam przy zmianiach grzybicznych ale teraz spokojnie kupuje globulki dopochwowe clotrimazolum 500 mg i aplikuje je na noc (zazwyczaj wystarcza jeden raz) a dodatkowo, zewnetrznie krem Clotrimaloz...Mozna sie tez myc w roztworze Gencjany, to taka fioletowa woda, ale nie na bazie spirytusu tylko w proszku!!! powodzenia