Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alisson

nie chce mi sie żyć...

Polecane posty

Gość alisson

naprawdę, jest mi bardzo źle...tesknię za mamą, której już nie ma:( mam masę problemów:( jest mi źle....;(

Gość pannawdowa
Użalanie się nad sobą niewiele pomoże. Dlaczego jest ci żle? Z nudów? Z rzeczywistych problemów? To pomyśl, jak je rozwiązać, a przynajmniej zmniejszyć. Kto może ci pomóc i czy sama chcesz coś z sobą zrobić? Czekanie na cud i tylko narzekanie bez inicjatywy ze swojej strony to zwykła strata czasu. A życie ucieka. I mnie byłoby szkoda każdej godziny zmarnowanej. Jest tak pięknie na świecie

Gość elija
mi też jest źle albo nawet jeszcze gorzej. Nie mam już sił, chciałabym sie położyć i leżeć aż umre...

Gość alisson
mam takie poczucie pustki i strasznego osamotnienie. to uczucie mnie dobija, non stop łzy płyną mi po policzku. mam narzeczonego ale nie wiem co z tego wyniknie. nic nie wiem a naprawdę mam mase kłopotów:(

Gość alisson
w dodatku moja mamusia już nie żyje:( nie mam z kim pogadać:(

Gość nareszcie spokoj od szkoly
Alisson, nie mow tak prosze Cie, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz

Gość elija
a ja nie mam narzeczonego, nikogo już nie mam.. Ciągle kogoś zawodze, jestem beznadziejna.. I chyba poprostu zbyt wrażliwa żeby żyć, wszystko za bardzo mnie przytłacza.. Nie umiem już sobie radzić z najmniejszymi problemami..

Gość alisson
ja wiem ale mi jest teraz tak starsznie ciężko na sercu. nie mam dosłownie z kim pogadać:( nikt nie ma czasu każdy ma swoje życie:( studia właśnie skończyłam, jestem bez pracy:( jestem do niczego.

Gość nareszcie spokoj od szkoly
a z jakiego miasta jestes ?

Gość alisson
wyjazd za granice sie nie powiódł , mam długi i zero perspektyw, teraz rozłąka z narzeczonym to dobija

Gość elija
alisson pogadaj z kimś koniecznie, mi to zawsze troche pomaga. Masz jakąś przyjaciółke? może odwiedz faceta? a rodzina? trzymaj sie ciepło i uwierz że kiedyś będzie lepiej... Ja w to wierze i tylko dlatego znajduje codziennie resztki sił żeby przeżyć kolejny dzień..

Gość alisson
właśnie, że nie mam z kim pogadać:( wszystkie koleżanki są zajęte swoimi sprawami. przyjaciółka w innym mieście.ogólnie niedługo wypłaczę oczy. Boże jak mi źle...