Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktobytomógłwiedzieć

czasem jak czytam wypowiedzi ludzi z Warszawy

Polecane posty

Gość ktobytomógłwiedzieć

na świecie to sa to takie głupoty, że szkoda na to czasu. Nie wiem tylko - tak się zastanawiam kto by to mógł wiedzieć - czy z programem III świata człowiek się rodzi czy jak to jest. No wiecie - z myśleniem rodem z III świata o całości życia. Czy to jest genetyczne czy nie?

Gość ktobytomógłwiedzieć
no bo wiecie - na kafeterii też piszą skończone debilki, którym tu dobrze w tym III świecie, ale potem na świecie one znają język i ...dalej to samo. No to ja nie wiem jak to jest. Debilizm w wypadku pewnych narodowości się dziedziczy i ma we krwi - to moja teza naukowa. :(

Gość ktobytomógłwiedzieć
ach boże - czasem się tylko zatsanwiam czemu debilom tak dobrze na tym świecie, a innym nie ma tak dobrze. czemu ta Polska to taki głupi kraj i zacofany? czemu ja żyję w III świecie? czemu tu nikt nie ma ambicji dalszych niż dupa i kasa oraz podlizywanie się wszystkim bez sensu? nie wiem. czasem dochodzę do wniosku, że jestem tu sama taka normalna - nienormalna w tym wszystkim. kto wie... who knows? papa.

Gość ktobytomógłwiedzieć
pozdrawiam wszystkie kobiety, które wyszły za cudzoziemców i żyją sobie spokojnie z dala od szmacenia się i jakichś walk z debilami bezsownych. dziś właśnie taką minęłam. zawsze uważałam ją za jedną z najmądrzejszych osób, które w życiu spotkałam. nigdy nie widziałam, żeby ludzie byli tak obłudni i durni jak w Polsce. nie wiem. to chyba przez to spotykają mnie takie nieszczęścia bo mi nikt w domu nie powiedział - spierdalaj od Polaków tych świń i debów. kto wie...?

dzien dobry ja jestem Warszawiakiem z urodzenia i nigdzie jeszcze nie mieszkalem poza nią moja ukochana Warszwą . i nie uwazam sie ani za madrzejszego ani za zacofanego. jakich to książek Cie zmusili przeczytac , ze takie tezy wysnuwasz?

Gość ktobytomógłwiedzieć
no tak - mają jakieś życie, pracę, nie wiem - jakoś normalnie się umieją dogadać, a tu? kłamstwa, półsłówka, dziadostwo totalne. i nad tym wszystkim ta głupia Warszawa - ta zakała tego kraju złodziejska, durna i liżąca dupę wszystkim kasiastym tego świata lecz bez sensu.. ach - pozdrawiam wszystkich normalnych. syndrom myślenia rodem z III świata - to trzeba zbadać. naprawdę. :(

Gość w czerwonych szpilkach
nie bierz tego co bierzesz albo zacznij brać to co odstawiłeś/łaś

Gość ktobytomógłwiedzieć
warszawa to wiocha pełna kompleksów. mieszkają tam sami złodzieje i wariaci nadający się do leczenia psychiatrycznego. nie wierzysz? włącz sobie TV lub onet.pl? w ogóle Polacy to chyba najgorsi idioci w Europie. no - może na Bałkanach są gorsi bo jest oficjalnie wojna o nie wiem co. A Polska na drugim miejscu zaraz za Bułgarią i Rumunią.

może ty się połóż i wstań jszcze raz tylko prawą nogą :O ktoś ci nieźle za skórę zalazł, że tak czarno wszystko widzisz...

Gość ktobytomógłwiedzieć
zmusili mnie do czytania polskich głupich książek typu Dziady i Nad Niemnem czy Lalka- tak powiem na sądzie ostatecznym - i tłukli mi w łeb, że mam być patriotką, a nie dali nawet 2 misek ryżu w zamian za to. tak powiem. i dalej chcą to tłuc w łeb a sami liżą dupę Ameryce! to może będziemy czytać ich książki raczej bo po co komu jakieś gnioty polskie? i tak nie ma z tego chleba - no jedynie Rozalka w piecu. :(

Gość jak dla ciebie lalka to gniot
to ja się nie dziwię, że tak piszesz jak piszesz. z polskim miało się problemiki, co...

Gość ktobytomógłwiedzieć
ja was wszystkich sprzedam - świnie, zboczeńcy, głupki, debile. Zycie to handel - kto jest uczciwy wypada z gry. Wsadźcie se w wasze głupie dupy wasz patriotyzm. Ach - czemu ja musiałam urodzić się w takim głupim kraju i chodzić do takich głupich szkół? zero pożytku z tego wsyzstkiego! :(

Gość ktobytomógłwiedzieć
i tę parszywą Warszawę zakłamą i głupią wiochę, śmierdzącą i bez żadnego stylu. Okropność! I tę wiejską i dziury w drogach wszędzie. Wasze autostady i waszą nostalgię za krajem. jak stąd wreszcie wyjadę to splunę za siebie, a nie będę latarnika czytać!:(

nie zero pożytku tylko pewnie Ty nie potrafisz z tej nauki korzyści wyciągnąć, ale wybacz to już nie problem Polski i Polaków tylko Twój prywatny...

Gość ktobytomógłwiedzieć
w czym problem? Nie mam zasiłku tutaj dla bezrobotnych - wtym głównei problem. oraz w braku mieszkania mojego. to mi się nie podoba oprócz reszty. coś jeszcze? w końcu żyję w Europie a nie w Afryce podobno! w sumie jednak nie widzę różnicy - a nawet rzekłabym lepiej w Afryce bo ciepło cały rok. Może tam sie wyniosę?

Gość szerokiej drogi

Gość rumiany Boluś
niestety mimo tak pieknych zachowan Polakow np. w czasie wizyt papieskich jest wielu ludzi , ktorzy zostali skrzywdzeni . i stad frustracja . ale wiekszośc jest jednak mimo wszystkich trudnosci dobra a napewno lepsza jak Ludzie na tym " super" Zachodzie.

Gość ktobytomógłwiedzieć
no - będę biała między czarnymi - mianują mnie może swoją królową to będę mieć żarcie. Pogodę im mogę za to przepowiadać - zawsze łatwiej niż w Polsce. Tam deszcz jest wiele rzadszy. W razie co powiem, że mnie czary wykończyły. Jak w Afryce tako w Polsce. I pójdę do innego szamana, żeby mnie podleczył.

Gość ktobytomógłwiedzieć
no i co? co wy na to? Afryka - zbuduję sobie łódkę i będę pływać po Nilu. Nazbieram papirusków i będę opisywać potem na zwojach peany pochwalne jak dobrze zrobiłam, że się wyniosłam do dzikiej Afryki, a moi niewolnicy będą wiosłować w łódce oczywiście.

Gość ktobytomógłwiedzieć
oglądaliście wczoraj kabaret Moralnego niepokoju? ten dyrektor tam... i te dawki promieniowania zwiększone w odpowiedzi na to, że robotnik chce wolnego i nie chce z radiowęzła słuchać dyrektora piosenek. Ja bym to promieniowanie temu dyrektorwi poleciła. bez wahania.

Gość ktobytomógłwiedzieć
ps. patzcie jak to jest, że w tej Afryce ludzi nie mają wody a tyle wody w Nilu. no ale cóż... tak to jest - łókę sobie sama zbuduję bo co oni potrafią? mam nadzieję, że jak zaczną wiosłować to się nie utopimy. czasem tak sie zastanawiam jak ci Polacy w tym US te szyby tak wysoko myją i się nie pozabijają? bo przecież tutaj to łamią style od łopaty od podpierania się na nich. tak - świat jest pełen niesamowitych zagadek.

Gość WASZĄ
WASZĄ WARSZAWKE????WASZE AUTOSTRADY???WASZE DZIURY??? A TWOJE TO NIE????tutaj sie urodziłas/łes, wiec to jest i twoje a z tą "Lalką" to juz przegięcie. ZAPEWNE nie przeczytałas/łes. i myslisz ze gdzies indziej nie ma głupoty, zawiści i kłamstw???Gdzie rodzą sie tacy idioci, jak ty???NO TAK, W POLSCE.A potem uciekają zagranice do lepszych ludzi, którym do końca swojego żywota będą dupy wycierać, i przyjeżdżać do polski raz na czas piejąc"boze, jak tam cudownie!!!"JASNE

Gość ktobytomógłwiedzieć
kto mi wytłumaczy tę powyższą zagadkę dostanie ocenę celującą bo tego nie przewiduje żaden program nauczania. albo inne pytanie - jaką łodkę CO NAJWYŻEJ potrafi zbudować czarny człowiek? kajak? a coś większego? myślę oczywiście o kajaku w sensie łódki a nie wielkiego buta!

Gość WASZĄ
A TY CHYBA JESTES NAJWIĘKSZĄ ZAGADKĄ TEJ ZIEMI. zAPEWNE ZNALAZŁOBY SIE WIELU PSYCHIATRÓW, KTÓRZY ZAJĘLI BY SIE TAKIM EWENEMENTEM

Gość ktobytomógłwiedzieć
nie - ja już noszłam do wniosku, że jedną rzeczą na jaką nigdy nie będę tu pluć to ...rośliny. To przyroda. naprawdę. Zawsze powiem, że w Polsce jest piękna przyroda (od czasu do czasu), ale reszta... no sorry gościu nie ośmieszaj się. Poza tym ze mnie taka Polka jak z Afrykanka, ale chciałam czuć się Polką bo tak mnie uczyli. Niestety już nie umiem. Pozbawiłeś mnie tego patriotyzmu tym bezrobociem i wyrzuceniem mnie z pracy za granicą. A mogłam mieć już trochę na koncie. a tak?

Gość ktobytomógłwiedzieć
jedyna polska książka warta uwagi to Ziemia Obiecana - jak dla mnie. Lalka to książka o nieszczęśliwej miłości - to w świecie by sie nie sprzedało nigdzie. Ziemia Obiecana czyli książka o tym, ze Polacy są i byli debami do dziś. To powinna być lektura nr 1.

ty lepiej pakuj się i jedź do tej Afryki....

Gość ktobytomógłwiedzieć
no i Chłopi - druga ważna książka tego samego autora o tym jak ciężkie było życie latawic na wsi i o tym jak w zaborze ruskim czy pruskim rolnikom dowalali. trzeba dodać komentarz do tego, że dopiero UNIA rolnikom polskim pomogła. KONIECZNIE bo inaczej nikt nie zrozumie czemu tu są ludzie tacy okrutni i głupi choć tak religijni.