Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktobytomógłwiedzieć

czasem jak czytam wypowiedzi ludzi z Warszawy

Polecane posty

Gość tobie to czasu nie żal
na pisanie takich pierdół?

Gość WASZĄ
czyli idąc twoim rozumowaniem, jesteś 1.Z RODZINY DEBILI-BO POLACY BYLI I SA "DEBAMI" DO DZIŚ-BIEDNI TWOI RODZICE, ZE TAK O NICH MÓWISZ 2.OKRUTNA 3.GŁUPIA CHOĆ RELIGIJNA Dodam od siebie, że masz cos nie tak z głową

Gość ktobytomógłwiedzieć
czasu żal, ale robię sobie rpzerwę właśnie. zawsze strata czasu pisać z debami no ale cóż. zamiast papierosa może i lepiej stuknąc kilka mysli. no to co - jutro jadę do Afryki - nie wiem jak wy. przynajmniej tyle deszcz tam nie leje.

Gość ktobytomógłwiedzieć
możecie napisać jakąs pracę nauką pt. "czy palenie papierosów szkodzi zrowiu bardziej niż siedzenie przed ekranem czy mniej?" co do mnie to ja napiszę "czy bardziej szkodzi wódka czy papierosy?" albo "piwo czy wódka - dylemat odwieczny pijaka".

Gość WASZĄ
jedz w cholere-jednej kretynki mniej HHHHUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAA

Gość ktobytomógłwiedzieć
albo temat ntury socjologicznej "czy ludzie z Warszawy są tak mądrzy, że nie ma o nich kawałów czy tu wszyscy zgłupieli albo się po prostu boją?"

Gość podpisuje sie
podpisuje sie pod wypowiedzią "wasza" obiema rekami-jedz nawet dzis, zrzucimy ci sie na one way ticket

Gość ktobytomógłwiedzieć
"czy ludzie z Warszawy sa złodziejami czy jest to zaledwie pomawianie ich?" lub "co potrafią ludzie w Warszawie robić?" zali też "kto będzie następnym ministrem Transportu - czy będzie to były Traktorzysta, Kolarz czy Kolejarz?" ankieta społeczna. A może łyżwiarz lub łyżworolkarz.

Gość ktobytomógłwiedzieć
Temat " mózg cżłowieka z Warszawy, a mózg człowieka z Gdańska oraz z krakowa - studium porównawcze".

jedź i zajmij sie pisaniem pracy na temat: \"Czy budowa kajaków w Afryce może odwrócić skutki choroby wywołanej przez siedzenie przed kompem i pisaniem debilnych wypowiedzi.\"

Gość ktobytomógłwiedzieć
ps. Jesli chodzi o przyszłego minitra transportu to będzie nim na pewno - czarny KUCHARZ. ja to wiem. mistrz Afryki w gotowaniu. jestem teo pewna na 100 procent. znajmomy leppera:)

Gość po co z nią gadacie
? przecież ona po to pisze te głupoty żeby was wkurzyć. to dość powszechne zjawisko w internecie, że pełni jadu nieudacznicy specjalnie denerwują innych. to ich jedyna zabawa.

Gość ktobytomógłwiedzieć
Ja myślę, że to wcale nie jest głupie. Poprzez pryzmat wspólnych problemów transportowych możemy razem lepiej budować jutro Polski i Afryki. Do współpracy na skalę światową zaprosiłabym również kucharzy indyjskich. Wszyscy bowiem wiemy, że i ten kraj boryka się z wieloma problemami. pociągi jeźdżą tam oblepione ludźimi jak mszycami. na torach kolejowych leżą szmaty, które są częścią straganów tam się znajdujących. cz tak musi być? W Afryce jeżdzi się na słoniu! W lektyce czasem - tam w ogóle już nie ma kolei!

Gość ksenialeczsie

w sumie to w tym przypadku jestem za: nasza PKP do Afryki a my słonie przejmniemy ;)

Gość ktobytomógłwiedzieć
Do współpracy zapraszam rówież kościoły afrykańskie - pelne ros[piewanych i rozmodlonych wiernych. zapraszam również kościoły hinduskie - ostatnio oddano wielki komplks medytacyjno-golfowy w stolicy tma. czyż nie rpzypomina to składek na świątynię optarzności w Warszawie? ale dlaczego nie ma tam pola golfowego? czyżbyśmy nie umieli korzystać z obcych wzorów? :( Martwi mnie to i trzeba to zmienić. Bierzmy dobre wzroce ciepłych krajów! tam zycie toczy się najprzyjemniej i nie trzeba martwić się ogrzewaniem. bierzmy przykład z bocianów - i one pokonują odległości by nie palić w piecu zimą oraz dachu nad gniazdem. wolą fruwać. tam jak Polacy. ps. akurat ja bym se te dach wybudowała a nie fruwała, ale...

Gość ktobytomógłwiedzieć
bierzemy przykład z bocianów -t yle się muszą nafruwać, a czemu nie birzemy przykładu z dębu - typowiego polskiego drzewa, które rośnie 1000 lat na ziemi piastów polskich - Bolka, Leszka i Mieszka. czemu wybieramy wzore, które może i nie są najłatwiejsze, ale najmądrzejsze też chyba nie. a skoro już tyle fruwamy - dlaczego wciąż nie wyrosły nam skrzydła? dlaczego nie mamy piór? dlaczego musimy poruszać się samolotami, które w końcu nie są na wodę? a gdzie my wszyscy - llub co niketórzy przynajmniej mamy rozum? czyżby był on w dupie? :(

Gość ktobytomógłwiedzieć
Mój rząd ma mnie w dupie!!! to skandal. dobrze, że go nie wybrałam. czułabym się jeszcze gorzej. ach - jadę do Bollywood robić career. tam się widzę.na ulicy. bez mieszkania. ale z szansą na wielką karierę. w Polsce nawet nie ma Bollywood - jeśli nie liczyć Warszawy, ale oni to 2 filmy na rok.

Gość schizę można leczyć
Natychmiast weź lekarstwa !

Gość ktobytomógłwiedzieć
hej - nie ma tu za dużo wpisów. Szkoda. a może nie. jednak tak jakoś wydaej mi się, że akurat ja mam rację - nie wiem czemu.

Gość ktobytomógłwiedzieć
właśnie tak przejrzałam taką międzynarodową organizację - omal mi włosy na głowie się nie zjeżyły jak zobaczyłam, że ma siedzibę w Warszawie również i 3 osoby siedzą tam sobie nie robiąc nic. Chyba mnie piroun trafił wtenczas!:(

Gość trochę z branży...
Założycielka topicu jest osobą ewidentnie zaburzoną. Z ciekawością obserwuję jej występy na forum. Pojawia się od czasu do czasu, zawsze pod innym nickiem, ale jej wypowiedzi mają tak charakterystyczny styl, że bez trudu można ją rozpoznać. Obsesja na punkcie rzekomego łajdactwa Polaków wydaje się być motywem przewodnim jej życia. Poza tym jest CHRONICZNIE skrzywdzona i nieszczęśliwa, a sposób jej rozumowania i wypowiadania się (dziwaczny, dygresyjny, czasem pełen wręcz klasycznych tzw. ześlizgów myślowych oraz dziwnych asocjacji) autentycznie wskazuje na jakieś zaburzenia w kierunku paranoidalnych. Jeśli ktoś miał z nią do czynienia na paru innych topicach, wie o czym mówię. Założycielko, polecam Ci wizytę u specjalisty, z Tobą jest coś nie w porządku. :O Serio mówię.