Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam wlasnego zycia

nie mam wlasnego zycia

Polecane posty

moim zyciem jest moj chlopak doslownie i w przenosni praktycznie to ja nie mam przyjaciol zadnego hobby i w momencie gdy go nie ma bo np wyjedzza gdzies ja nie wiem co mam ze soba zrobic czy ze mna jest cos nie tak?

Gość takjest coś nie tak

Gość musisz byc strasznie pusta

Pracuję jako bufetowa na dworcu PKS w Zwoleniu i on przyszedł raz i zamówił kartofle z tłuszczem za 1,80. Nasz pierwszy stosunek odbyliśmy kilka godzin później.

czy za kazdym razem jakis debil musi sie pode mnie podszywac?

tak jest cos nie tak ---> a moze sprecyzujesz?

Gość mam juz dosc

Gość no pusta jestes
czego wiecej chcesz, jakich opinii?:O

Gość a wy jestescie
POPIERDOLENI PRZEZ DUZE P

Gość Madda
po co tu piszecie, skoro to was nie stać na żadne konstruktywne opinie? to wy jesteście puści i beznadziejni! Spróbuj mieć coś własnego, nie można opierać swojej egzystencji na drugim człowieku, bo kim zostaniesz jeśli on np. odejdzie od Ciebie? Poczucie beznadziejności i smutku bez niego jest w normie, spróbuj zająć się sobą, zrobić to, co lubisz Ty sama

Moze zapisz sie na jakis kurs-jezykowy czy cos-czegos sie nauczysz, poznasz nowych ludzi, albo zastanow sie co sprawia Ci przyjemnosc i co chcialabys robic, a potem zacznij to robic, albo np zorganizuj spotkanie starej klasy-odnowisz kontakty :)

Gość MOJE ZYCIE UCZUCIOWE
do autorki topiku: jakbym czytala o sobie 3 miesiace temu [rzeprowadzilam sie do obcego miasta zeby u niego zamieszkac, mam tylko jego znajomych, i najgorsze jest to ze z 3 z nich sie pozarlam i nie mam wstepu do knajpy w ktprej przebywalismy czesto, ale to byla tez ich wina...ech dluga histpria mialam tu jedna kolezanka ktora mnie bardzo zawodla i juz sie do siebie nie odzywamy jednym zdaniem- nie mam tu nikogo, jetem zdana na niego, uzalezniona finansowo, bo nie mam pracy, nie mam z kim wyjsc na piwko, tylko z nim, kocham go bardzo ale boje sie ze sie od niego calkowicie uzaleznie jestem serduchem z tobą :) jak chcesz to napisz do mnie, moj nr gg 5038874

Gość a ja mam odwrotnie
ja mam własne życie - a to kurs językowy, a to pierwszej pomocy, a to jeszcze czegoś innego. mam znajomych - kolegów i koleżanki, z którymi czasem gdzieś wychodzę bez mojego faceta. a on? znajomych prawie żadnych, wyjścia z nimi to najwyżej pójście do innego pokoju w akademiku, żeby się razem uczyć, albo (może ze 2 razy się zdarzyło) napić wódki. hobby też brak (ew. praca go pochłania, albo pograć na kompie lubi). i co? to on mi mówi, że brakuje mu wolności w naszym związku :-/// fakt, że on ma dużo nauki, ale ja też robię dużo rzeczy, ale nasz związek na tym nie traci. z takim to dopiero ciężko. A Ty znajdź sobie coś swojego, bo warto - lepsze jest wtedy życie, samopoczucie i stajesz się ciekawszą i bardziej atrakcyjną osobą. jeśli się żyje tylko życiem drugiego człowieka, to nic dobrego z tego nie wychodzi - na dłuższą metę raczej nikt nie jest zadowolony.