Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13456666

transport i logistyka

Polecane posty

Gość 13456666

swlasnie koncze pierwszy rrok na kierunku transport i logistyka...chcialabym sie dowiedziec czy moge po takich studiach latwo pozniej znalezc dobra prace...jakie sa perspektywy i czy juz teraz moglabym zaczc cos robic w tym kierunku..

Gość studenciakk
i jeszcze powiedz ze studiujesz w szczecinie na uniwerku

Gość 13456666
niee :)))studiuje zupelnie gdzie indziej...wiesz moze jak jest z praca i jakie sa perpsektywy zwiazane z tym kierunkiem?

Dobry kierunek. Duzo pracy pewnie znajdziesz w firmach spedycyjnych lub większych Centrach Dystrybucji. Pisałam prace mgr nt. Funkcjonowania Centrów Dystr. w Porcie w Gdyni :) ...dawno i nieprawda :)

Gość 13456666
w tym momncie moja praac jest zupelnie nie zwiazana z tymc o studiuje..chcialabym juz teraz cos robic w tym kierunku zeby zdobyc doswiadczenie..bo jak wiadomo wszedzie poszukuja ludzi mlodych wyksztalconych a najlepije jeszcze doswiadczonyc...nie chce robic czegos innego ..nie po to wybralam ten kierunek ale cora zbardziej obaiwam sie ze beznajomosci nic nie zrobie:(((

Gość studenciak
to co pisze Paris to prawda, ja koncze trzeci rok, z praca nie mam problemu, studiuje zaocznie

1345666 a z jakiego rejonu Polski jesteś? Na Wybrzeżu jest sporo pracy w logistyce.

Gość 13456666
mieszkam w woj świetokrzyskim....nie wiem czy mam zaczac wysylac swoje cv do rozncyh firm...czy nue zostana one z gory odrzucone skoro nie mam jesczze doswiadczenia

Gość speszialist od tirow
Ja po tej szkole woze prosiaki na trasie Pułtusk - Kazachstan, wlasnym Kamazem i jestem szczesliwy. Zwiedzam swiat i poznaje nowych ludzi, tak poznalem nawet swoja kobiete (stala bidulka na autostradzie i marzla wiec ja przygarnalem w kabinie). POOOLECAM!

Wiesz, spróbowac możesz, jak masz gdzie. Do odważnych świat należy :)

Gość 13456666
???