Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frstrat

pomocy mam obsesje chyba

Polecane posty

Gość frstrat

Mam problem. Otóż po prostu ciągle kołacze się mi po głowie taka myśl bardzo kontrowersyjna i tak sobie to często powtarzam pewną frazę. Ma to mój związek z własnie niezdrową fascynacją Adolfem Hitlerem. Ciągle sobie mówię (gdy jestem sam)Heil Hitler, Sieg Heil, czy salutuje po nazistowsku prawą ręką oczywiscie niokt nie wie bo przecierz nie pozwole by wzieli mnie za naziolka. A Naziolkiem nie jestem. Nie gole glowy na łyso, nie mam nienawisci do żydów murzynów a wręcz ich szanuje bardzo, nie mam w domu kolekcji flag ze swastyką chociarz mi się podobają :P no i nie należe do żadnych bojówej kibolskich ,MW czy innych chuliganów. Ot dziwne. Wciąż podziwiam aspekt wodzowski A.H , pompa przemówień i parad co sie kiedyś odbywały z tymi specyficznymi sztandarami, czy szereg salutujących w ten sposób żolnierzy czy sportowców bla bla bla. Niepokoi mnie to i wiem ze prawdopodobnie jestem zjebany i mam zryty umysl.Wiem że miliony umarły przez zbrodniarza i wiem z czym się wiązał oświęcim i tak dalej. Ale mimo wszystko ta zryta myśl nadal pozostaje.

Gość moze po prostu
powinienes znalezc lepsze zajecie dla swojej prawej reki?

Gość b u l b a
..........albo odpiłuj ją sobie.

Gość frstrat
ajl 🖐️ itla

Gość słodka truskawka i śmietanak
wsadz sobie ręke do gęby i połknij

Gość frstrat
No ale czuje że nie wporządku to jest. Przecierz to normalne nie jest. PRzecierz wiadomo jak dzisiaj alergicznie się wrecz reaguje w dyskusjach o Adolfie na wszystko co nie jest negatywne o tym temacie. A ja własnie mam te symptomy fascynacji i jakże ja nie miałbym nie czuć się zaniepokojony. Jak naprzykład mam ochote przywitać się przez wyciągniecie prawej reki wprost w salucie i zawołać hail H. Czy chociarzby samo hail. Normalnie mam narabane. Nie chce iść do psychologa z tym to musze sobie sam stłuymić.

Gość tez tak mam
ale jestem dziewczyna. fascunuja mnie do szalenstwa wszystkie jego kasiazki autobiografie filmy, sposob bycia, ruchow i mowienia... to chore, walcze z tym na sile. kiedy mysle o nim to sobie mowie sama do siebie przestan i odpedzam ta mysl... ale jesli znajde o nim ksiazke NIC nie powstrzyma mnie przed czytaniem..

Gość tez tak mam
powiem Ci, ze wiele osob tak ma i to ukrywa. napisz cos wiecej osobie... jak to sie zaczelo, ile masz lat, moze jakies problemy z osobowoscia, niezdecydowanie itd........

Gość wirusssssssssssssssss
??????????????????????????????????????

Nie masz jakiegoś niemca w rodzinie?? Myślę, że to całkiem naturalne, że przejmujesz odruchy swojego wodza. Adolf w pewnym sensie stał się Twoim autorytetem. Podświadomie dążysz, żeby być taki jak on. Zapewne robisz to nieświadomie i tak głeboko utknęło Ci to w głowie, że trudno nad tym zapanować. Może daj sobie spokój z Hitlerem, porzuć wszelką literaturę związaną z tym gościem.

ja mysle ze to archetypowy podziw władzy jakby nie patrzeć nikt nie dokonal tyle co ten smieszny maly facet z debilnym kwadratowym wąsikiem...

Gość tez tak mam
odezwiesz sie???

skopiuje jakby kto obawial sie ze to wirus Natręctwa, obsesje i kompulsje - opis produktu: Natręctwa i obsesje to dość częste zaburzenia psychiczne, będące powodem cierpienia wielu pacjentów. Gdy natrętna myśl zaprzątnie umysł, chory zdaje sobie sprawę z jej patologicznego charakteru, lecz nie może się od niej uwolnić. Jednocześnie jednak odczuwa często bezsensowność owych myśli i związanych z nimi działań. Boi się śmieszności i zarazem żyje w lęku, że może popełnić czyn, o którym nie przestaje myśleć. W efekcie choroba zmienia go w skrupulanta, wiecznie wszystko sprawdzającego, a często też i w mizantropa. Od natrętnych myśli można się jednak uwolnić i o tym właśnie jest ta monografia. Prezentowany szeroki wachlarz współczesnych poglądów na powstanie natręctw, różnorodne obrazy kliniczne zespołów anankastycznych i aktualne metody leczenia mogą pomóc kolegom lekarzom lepiej poznać to skomplikowane zagadnienie i w efekcie służyć dobru naszych pacjentów. Zobacz podob

przepraszam:(:(:( fajne to z hitlerem hihihihi... ciekawe kto spiewa ta pioseneczke, niezle sie musial nameczyc:D

aaaa te pioseneczke to mam w wersji dłuższej gdzies zaraz postaram sie znaleźć :)

kochany jestes;) mozesz tylko podac tytul lub piosenkarke, znajde sobie

ok ja tez nie dobiegam dzieki.. kochana:P;)

Gość frstrat
no cóż rodzina pochodzi ze sląska(z matki) i w czasie wojny tam były niemcy ale babcia zamieszkała z dziadkiem w polskiej czesci sląska pozniej, niemcy chcieli zwerbowac dziadka do wermahtu jakkolwiek się im wymknął.Ale nie sądze by to miało wpływ. Ot własnie jak mowi 'tez tak mam' te gesty i charyzma sa fascynujące

Gość tez tak mam
no tak, wiem... potrafi zahipnotyzowac! ale ja mysle, ze to sa problemy z osobowoscia. jak to sie zaczelo i kiedy?

Gość tez tak mam
podnosze... odp

Gość frstrat
mam 23 lata tak niedawno sie zaczelo moze niecały rok temu heh.

Gość tez tak mam
ALE W JAKIM MOMENCIE I JAK?:) przeczytales jakas ksiazke czy co...? tak nagle chyba nie przyszlo? musial byc przelomowy moment. nie odchodz, napisz ze szczegolami.

Gość frstrat
własciwie nic chyba nie sprawiło ot tak po prostu.Może south park ta kreskówka z odcinkiem hitler helloween o ile kojarzysz. Fragment gdy Dyrektorka puszcza Cartmanowi edukacyjny film o hitlerze ponieważ ten przebrał sie na helloween za hitlera i wywołał oburzenie w szkole , dyrektorka bierze go do gabinetu i sadza przed telewizja i włącza film, pojawia sie lektora tekst adolf hitler was a verry verry naughty man, i pokazana parada zolnierzy (wszysko w kreskówce oczywiscie) a Adolfiak swoje przemówienie jakieś po niemiecku (nizej maszerują zolnierze) nagle wyciąga reke prawą w salucie na to Cartman usmiech i sam wyciąga ręke w salucie) Hitler mowi dalej a cartman teraz wyoibraża siebie jako hitlera gdy przemawia z tej trybuny i znow salutuje. Scenka konczy sie ze misio jakis mowi remember kids dressing like hitler in school isn't cool no to drektorka mowi czy ma cartman jakies pytania no to ten odpowiada It was cool can i see it again? może to :P

Gość upupupupup2
up