Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZARNULKA18

OBJAWY

Polecane posty

Gość CZARNULKA18

JAKIE SĄ OBJAWY CIAŻY???

czarnulka nie panikuj tylko rozejrzyj sie na forum jest topic gdzie jest ponad tysiac wpisow na ten temat

spokojnie - najpierw idz do lekarza. moze brak kwawienia w woim przypadku to nie ciaza. mozesz juz zrobic test - jest \"po terminie\" okresu

Gość siqo
Nie panikuj, wiem, że mówić łatwo, ale brak krwawienia wcale nie musi oznaczać ciąży. Które to Twoje opakowanie? Nie zapomniałaś zadnej tabletki, nie wymiotowałaś? Zrób test, żeby się uspokoić, potem idz do lekarza, ale z mojego co prawda skromnego doświadczenia wydaje się, że ciąża raczej odpada... Stresy, choroby, wszelkie anomalia mogą zakłócić nawet pigułkowy okres.

Gość CZARNULKA18
TABLETKI ZACZEŁAM OGÓLNIE BRAĆ W ZESZŁYM ROKU W MAJU I NIGDY MI SIE JESZCZE TAK NIE ZDAŻYŁO ŻEBYM NIE MIAŁĄ OKRESU A OSTATNIO MIAŁĄM TROCHE STRESU!!!1

Gość M***
Ja biorę pigułki 2 lata i raz wypadł mi okres, mimo ze raczej mam go co 28 dni... tak moze sie zdarzyc... Niektore pigulki wytwarzaja silna blokade a co za tym idzie - hamuja krwawienie... nic sie nie martw... jesli nie popelnilas bledu w dawkowaniu (nie przekroczylas 12 godz, nie wymiotowalas, nie mialas biegunki, nie palisz) to wszystko powinno byc oki:-) 🌼