m*a*r*t*y*n*a 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 do dziewczyn które biora tabletki antykoncepcyjne i juz przy pierwszym opakowaniu kochaly sie bez dodatkowego zbezpieczenia. CZy nie balyscie się no i czy zadziałały??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka24 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 troche sie balam ale zadzialaly !!! dzidzi nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m*a*r*t*y*n*a 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 bo ja akurat w te szczytowe dni (gdybym nie brala tabletek to bym miala szczytowe plodne) a Ty juz przy pierwszej paczce tez ryzykowałaś?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka24 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 przeciez owulacji juz nie masz. jesli wzielas pierwsza tabletke pierwszego dnia krwawienia to zostala ona zahamowana. 2 razy przetestowalam ze dziala od razu (bo musialam na 2 mies odstawic) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupppppppp Napisano Czerwiec 18, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buch Napisano Czerwiec 19, 2006 a jak wrażenia po seksiku bez gumki? ;) bo ja osobiście wielkiej różnicy nie zauważam... gumki z kropeczkami badz prążkami mogę uznać za porównywalne :P no ale mężczyzna moj zachwycony roznicą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cheers Napisano Czerwiec 19, 2006 A czy mozna sie kochac bez dodatkowego zabezpieczenia podczas miesiaczki??Bore tabletki ale nie wiem jak to wlasnie ejst w tych dniach a ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem podczas okresu(w sumie to pod koniec kiedy krwawienie bylo mniejsze) czy jest prawdopodobienstwo zaplodnienia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buch Napisano Czerwiec 19, 2006 jesy jesli masz cykle 21-22 dniowe, bo wtedy owulacja przypada na dzien 7 lub 8, czyli na zaraz po miesiaczce... a plemniczki moga przetrwac pare dni w oczekiwaniu... nooo ale to chyba jedyna mozliwosc, wiec prawdopodobienstwo nie jest duze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cheers Napisano Czerwiec 19, 2006 Tabletki zaczelam brac w tym miesiacu biore regularnie o stalej porze ale podczas okresu nie wytrymalismy i teraz boje sie moge byc w ciazy:(:(:(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeczytaj ulotkę Napisano Czerwiec 19, 2006 to zrozumiesz jak działają tabletki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja również kochałam Napisano Czerwiec 19, 2006 się ostatnio podczas okresu, ale pierwszego dnia ( dokładnie to pełny dzień zaczął się nastepnego, bo ten dostałam wieczorem), w dodatku wymyłam się tam w środku, bo musiałam wyjść, a nie chciałam plamić bielizny resztkami tego męskiego daru:) Mam nadzieję, że nie dzięcka nie będzie, bo cykle mam ok. 28 dni i dłużej, ale kto wie. Ja nie bałam się kochać przy 1 opakowaniu, przy drugim nie wiem, bo nigdy więcej niż 1 nie wzięłam, każde opakowanie jakie brałam mi nie służyło, bardzo. Nie nadaję się na taką antykoncepcję... A szkoda, ile to przyjemności ucieka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość **gwiazdeczka** Napisano Czerwiec 19, 2006 Cześć dziewczyny!!! Właśnie kończę moje pierwsze opakowanie tabletek anty!!!!zaczęłam się kochać z moim Misiem już po tym jak wzięłam 5 tabletkę, od tego czasu niczym więcej się nie zabezpieczamy, jest super.Już niedługo będę czekać na okres, mam nadzieje,że tabletki zadziałały dodam że zaczęłam je brać od 1 dnia okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajasiaaa Napisano Czerwiec 19, 2006 No jesli zaczelas brac od poczatku w pierwszym dniu krwawienia to jestes zabezpieczona i nie ma co sie stresowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość **gwiazdeczka** Napisano Czerwiec 19, 2006 zaczęłam się stresować dlatego że ostatnio zaczęły mnie strasznie boleć piersi i nie wie czy to tak przed okresem, nigdy nie brałam tabletek więc nie wiem!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach