Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tula

oczyszczanie twarzy Yves Rocher

Polecane posty

czy ktoś z Was był na takim zabiegu? Jak on wygląda? Nie zapytam,ile kosztuje,bo wiem,że 80 zł :P i już się nawet umówiłam na piątek ;) tylko ciekawa jestem, jak to wygląda..

Gość Cynamonek824
Ja raz bylam na oczyszczaniu wiec cos od siebie moge dodac tyle ze oni nie robia nic specjalnego zeby wygladac inaczej.. tylko oczyszczaja na poczatek cere strumieniem gorącej pary (dla mnie to nie bylo zbyt fajne uczucie bo nie moglam oddychac-przez ta pare bylo mi duszno ale przezylam) smile.gif , wycisna zaskorniki, zrobia peeling, wklepia jakis kremik i tyle. Póxniej twarz przez kilka dni jest okropna!

Gość Cynamonek824
Nie zapłąciłabym ponowne tyle - wogo=óle nie skusze sie na taki zabieg nawet za darmo! Nie widać żadnej poprawy! Wrecz przeciwnie, przez kilka dni nie wychodziłam z domu bo sie wstydziłam pokazać!

Gość Hymmm
Mi po oczyszczaniu u kosmetyczki tylko sie skóra pogorszyła:( a masz racje po zabiegu wyglada sie jak potwór chyba ze Ty nie masz tradziku bo jaka kumpelka była na oczyszczaniu ma ładna cere i po zabiegu nic jej nie było nic nie wyskakiwało a jak ja mam tradzik to było strasznie:(

dzieki za wypowiedzi 🌼 nie mam trądziku,ogólnie mało syfków,ale cera jest taka..nierowna :P tj nie wiem jak to wyjasnic...nie jest gladka,tylko miejscami troszke wypukla poprzez takie syfki :P