Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adgam

Dlaczego faceci kłamią a kobiety płaczą????

Polecane posty

Gość adgam

Czy ktoś może mi to wyjąśnic dlaczego faceci nie potrafią mówic o tym co ich boli, wkurza lub co im przeszkadza... zazwyczaj milczą lub zbywają oficjalną gadką albo poprostu kłamią!!!! A my sie mamy domyślac o co im chodzi!!!!

Gość a moze ...
tak jets bo nasza kultura mowi zachouje sie jak facet-czytaj - nie placz!!! ale to glupie, i dlatego faceci krocej zyja, wiedza to juz naukowcy z 18 wieku. Nie dziwie sie jakfacet sam z problemai i jak utryzmac zone itp. a zwiazke to dzielenie sie tym co raduje, ale i tym co boli:) kazda zonka moze naucyzc meza mowic, tak jak ta z m jak milosc swego jeza w domu naucyzla on nie calowal na powitanie, a potem sam calowal, nosil kwiatki:) milosc to akcja, rekacja i wzajemnosc:)

Gość waxa
przeczytaj książkę Allana i Barbary Pease pt takim właśnie jak Twoje pytanie

Gość a moze ...
z tymi ksiazkami to bym uwzala bo tak nawet jak ktos jets dr czy specem oi pisze ksiazke to zauwazcie ze on pisze o tym co sam spotkal i dosiwadczyl, nie musi to byc 100% odziwerciedlenie zycia, zwiazkow no w claudii jedna pisze ze ustepouje facetowi, ok ale zwizaek to obopolnosc zatem raz on raz ona a nie ciagle ona ustepuje naleyz uwazac z tymi radami kazdy czlowiek to indywiduum, ale problemy te same:)

Gość małpeczka pstrokata
facet to świnia

Gość Ble...
Ooo fajnie jestem złamasem! :)

Gość topola
faceci kłamią ze strachu, boją się gadania. Ja siedzę teraz sama, mój powiedział, że wróci na 17 godz, jutro targi, więc musi popracować. Gdyby mi powiedział, że wróci o 22 czy póxniej, to bym się wsciekła, a tak tylko czekam i jak go zobaczę takiego skruszonego od razu wybaczę