Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terefereeeee Napisano Czerwiec 18, 2006 spadaj do psychiatry idioto!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 18, 2006 Teraz już wszyscy potrafią mówić tylko jedno.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wood Napisano Czerwiec 18, 2006 Nie przejmuj sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze ... Napisano Czerwiec 18, 2006 do zadnego psychaitry masz isc do kobietki, ktora juz danow dal ci Los:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 18, 2006 ktos tu cos pisal? dziwne, myslalem ze topic jest a NIKOGO NIE WIDZE :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terefereeeee Napisano Czerwiec 18, 2006 o co ci chodzi??? po co przedstawiasz cale swoje zycie?? cos z toba jest nie tak, napewno, skoro nie potrafisz poradzic sobie ze swoim zyciem... za to ze napisalez, ze nienawidziles ludzi, masz u mnie kreche jak stad do honolulu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze ... Napisano Czerwiec 18, 2006 kady nie lubi czegos tam, ma racje mowi co czuje:) tak tryzmaj:) nie zapomnij o kobietce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Odśnieżam Napisano Czerwiec 18, 2006 a tu dostaniesz milion dobrych rad jak zyc ,jak się malować ,czesać ,ubierać co i jak jeść ,tutaj sami porzondni ludzie siedzom i dajom dobre rady hehe,trzymaj się ich, to nie zginiesz w tym po******m świecie ,ja Ci to mowię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze ... Napisano Czerwiec 18, 2006 nie ich ma sie tryzmac kobietki nie pisalaby tu i tam, gdyby nie on, gdyby nie kochala i gdby nie zalezalo jej by byl szczesliwy, ona nie moze patrzec jak cierpisz: taki fajny z niego pan, czytaj to po karminowemu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach