Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diksi

Skąd wziąć faceta / towarzysza na wesele?

Polecane posty

Gość Diksi

sytuacja wyglada tak: jestem sama (liże ranki po takim jednym facecie) i poki co to nie w głowie mi szukanie faceta na siłę-z resztą ja tak nie umiem. We wrzesniu ma 2 wesele w rodzinie. Z checia poszłabym sama-ale jest kwestia zabawy na weselu-nie chce przesiedziec sama za stołem albo czekać aż ktoś od czasu do czasu poprosi mnie do zabawy. Co robić? Skąd wziąć faceta na wesele?

Gość kkkjjj
Zaprosić kumpla :)

Gość bfdekuhystegkkk
Z ulicy.

Jak masz zabrac pierwszego lepszego tylko po to by miec towarzysza to jest bez sensu - jeszcze wstydu Tobie narobi.A może warto iśc z jakimś kuzynem,bratem lub jakimś kolegą z paczki?

Gość Diksi
faceci z rodziny odpadaja bo są zajeci:) Mają swoje kobiety więc nie da rady:) Kumple to samo-a przecież nie powiem dziewczynie takiego, że chce wypożyczyć Twojego faceta na 2 wesela:) Kurcze- kiedyś ktoś mi mówił, że modele z agencji często dorabiaja sobie własnie w ten sposób-czuli jako facet do towarzystwa ( za durne komentarze dziękuje:) )

Gość kkkjjj
Wspomniałam o kumplu , bo sama byłam w takiej sytuacji i własnie tak ja rozwiazałam ;) Sprawdził się , super było :D . Tyle ,ze ja do niego miałam zaufanie , bo go bardzo dobrze znam . A agencja , musiałaby byc jakaś polecona , konkretny człowek raczej też . Tak z biegu chyba nie miałabymodwagi . Chociaz kto wie ;)

Gość Diksi
no wlasnie ja tez sie troche obawiam takiego rozwiazania Ale jakby z takim jasno ustalic reguły- przeciez wezmie kase za taką impreze-i jeszcze za darmo sie wybawi i naje:) a jakby zaczal robic sceny to taksowka i do widzenia

ja tez bede miala niedlugo ten sam problem ale chyba zdecyduje sie na jakiegos kolege bez pary..............

Gość kkkjjj
no tak , ale własnie Diksi mówi ,że takiego kolegi nie posiada , a tak samej sie snuć ? Niby ludzi jest masa , ale wiekszość to pary .

Gość Diksi
to łącze sie w bólu:) ja niestety mam wszystkich normalnych kumpli zajetych. a takiego co nie umie tanczyc albo za chwile sie spije to zapraszac nie bede a co myslisz o agencji?:)

Diksi Ja poszłam z \"kims z przypadku\" do kuzynki na wesele i żałuję do dziś. A w sumie miałam żal do mojej mamy. Też lizałam ranki po byłym facecie i mama suszyła mi głowę, że będę podpierać ściany. Zaprosiłam kolegę z pracy, bo fajny. A na weselu kicha, kiepsko tańczył , nie poczuł się, żeby chociaz kwiaty kupic itd. A moi kuzyni byli sami, jak na złość. Na poprawiny poszłam sama i wybawiłam się z kuzynami jak nigdy:-)

Gość dominisiajestem
no ja mam ten problem - sierpień, martwię się, nie lubię chodzic z kumplami, jakos tak dziwnie sie czuje :/, a moze ktos korzystal z ,,wypozyczalni" modeli ;) ??

Gość wypożyczalni
chyba agencji towarzyskiej... jak nie wstydzicie sie iść z tak zwanym kurwem na wesele to wasza sprawa. ja bym jednak rozejrzała sie za jakims kolegą.

Gość Diksi
Do poprzednika - jesli model/modelka to dla Ciebie kurwa to odsyłam do słownika. Oczywiście dziękuję za Twój wpis- wniósł on "wiele" to tego topiku. Ano - to jest właśnie to ryzyko:) nieszczęsne. Z pracy u mnie odpada - bo panowie "ciut" starsi i nie te klimaty:) Chodzi mi po głowie ta agencja-przeciez taki facet godzac sie na pojscie ze mną wie, że dostanie za to kase-a ja tą kasę zapłaciłabym mu po weselu (jak nie narobi bydła) I jak dla mnie taki układ jest prosty. Jestem z Krakowa-tu tych agencji jest od liku-dziś się porozglądam po stronach www. Dam znać czego sie dowiedziałam:)

Gość Ziroczka
ja zaprosiłam kasjera z biedronki było fajnie