Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciazona rozpaczonaa

ciazaaa takkk partnerr nieee

Polecane posty

sevia ułożyło mi sie zycie:) do tego dzis dostalam upragniony i ms oczekiwany okres,wiec studiow nie zawale:) pozbieralam sie,psyche mam teraz ze stali,dzieku 👄

Gość a ja powiem takie cos
zycze ci najlepszego kochana, nie jest tak zle z tym wszytskim fakt--- na razie nie mowcie o slubie, samo wyjdzie, jak zaczneicie czuc dziecko i byc moze zblizycie sie na tyle z krzychem, ze sami powiecie, ze tego chcecie ... starzy tez do tego dojrzeja

o matko... ledwo ta kolacje przezylam to bylo istne przesluchanie tato non stop wypytywal krzyska o wszytsko o jego dziecinstwo rodzicow o plany na przyszlosc masakra patrzylam na krzyska i modlilamn sie aby czegos nie palna staruszek naszczescie niewspomnial na temat slubu odprowqadzilam krzyska do samochodu i powiedzial mi ze ma nadzieje ze takich kolacji bedzie malo bo ledwo wytrzymal ale wytrzymal podziekowalam ze byl taki dzielny na koniec powiedzial cos slodkiego Dla ciebie i dzidzi zrobie wszytsko slodki jest:) dzis jestem juz 100% pewna ze wysztko bedzie dobrze:)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
to dobrze ze on atak reaguje :) a co do slubu - mysle ze masz racje. przeciez zawsze mozana wziac slub jezeli bedziesz juz na100% pewna ze to ten... a jesli sie okaze ze nie ten... coz oszczedzisz cierpienia i sobie i dziecku jesli nie wezmiesz teraz slubu

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
mialo byc on tak reaguje - przepraszam po prostu fajnie ze sie stara!!

hej witam was ponowniee u mnie wszytsko wpozadu mialyscie racje wszytsko idzie pieknie i ladnie namowilam ojca zeby poczekac z slubem bo teraz przez ciaze utyje i wogole sukienki nie kupie takiej duzej i sie zgodzil wiec mam fulll czasu aby go przekonac ze nie chce slubu albo sama sie przekonac ze chceee krzys jest kochany to dopiero 2 miesiac a on nademna nackakuje jakbym juz niedala sie rady ruszac i miala zachcianki jest slodki wkolo wszytskim opowiada ze bedzie tatusiem jutro idze na roamowe w sprawie pracy ojciec ocs mu tam zalatwil ale tak przejetego go nigdy niewidzialam dzieki dziewczyny fajnie ze mozna na was zawsze liczyc buziaki