Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marmoladka

Zdradził mnie ........ i co teraz ?

Polecane posty

Zawsze podejrzewałam ze jest cos nie tak, poniewaz oficjalnie przyznawal sie do tego ze rozmawia z roznymi dziewczynami na komunikatorze lecz ja glupia mialam nadzieje ze to sa tylko rozmowy takie w sumie o niczym( tlumaczyl sie ze z nimi gada bo nie ma co robic w pracy) Okazalo sie ( sama to odkrylam -mialam przeczucie i zaczelam dzialac) ze od pewnego czasu spotyka sie z dziewczyna albo i kilkoma!!! :( Teraz gdy powiedzialm mu ze go nienawidze i zeby nie dozywal sie do mnie itd neka mnie smsami ze mnie kocha i ze tylko mnie chce a tamte nic nie znaczyly.Jestem na niego wsciekla poprostu nawet nie wyobrazam sobie jak on mogl mi to zrobic !!!! ale nadal go kocham i neka mnie mysl czy do niego nie wrocic:( Poradzcie co mam zrobic

Gość Powiem Ci
jedno jak raz Cię zdradził to i zdradzi kolejny i następny raz.Taka jest prawda.Z takim człowiekiem nie warto być i cierpieć cały czas.Jak teraz Cię zdradza to co będzie później??Zastanów się nad tym czy warto być z kimś takim??

wroc!...i bardzo szybko znowu odejdziesz...zastanow sie tylko ile razy chcesz to powtarzac.

Gość taka jedna sobie 1
A zdradził Cię fizycznie? Sprawdziłaś to?

Gość co
sama dobrze wiesz co masz robić i wiesz co będzie, gdy tego nie zrobisz. Nie potrzebne ci niczyje rady

Gość a może ...
liczy sie zdrada fizyczna ale wiesz jeden raz mozna wybaczyc, wszystko zalezy ile jestescie, kiedy i czy sie kochacie

Gość FengShui
do a może nieprawda, zdrada emocjonalna też się liczy i też boli

Gość taka jedna sobie 1
a może .. to jesteś Ty od pikadrorki? buraczek :)

Gość taka jedna sobie 1
jest tak jak mówi "a może ... " liczy sie zdrada fizyczna

Gość taka jedna sobie 1
ale z panienkami też nie może się prowadzać musicie porozmawiac

Gość lalalumada
Jest z Tobą a nie z nimi, prawda? Czyli kocha Ciebie:). Te inne mu jednak nie pasują, bo by Cię olał, jezeli jakaś okazałaby się lepsza od Ciebie. Jeżeli go kochasz, daj popalić ale wybacz...no i szlaban na komunikatory;).

Gość nie wierzę ...
kobity co Wy piszecie że jest teraz z nią to znaczy że kocha?!? to znaczy że jak pójdzie jeszcze ze dwa razy na bok i bedzie nadal z nią to będzie miało oznaczać że wszystko jest ok?? a w ogóle autorka jest najlpsza że wiedziałaa że gada z innymi to jeszcze zgodę wyrażała,same się o te zdrady prosicie niestety

hej mnie tez zdrazil spotykal sie ze mna i z inna mowil ze kocha its ale zlapalamm go maialm przeczucie...i nie chce go znac bo jak pomysle co mówil to kawal z niego kurwarza i klamcy..tesknie brakuje mi go ale wiem ze nie jest dla mnie jest inny niz ja..da mnie nie ma mowy o zdradzie i nigdy nie zdradzialm..a on w jednej chwili wszytsko rozwalil bo wystarczy ze jaks dupa pomacha mu cyckami przed oczami i wskakuje do lozka...tacy nigdy sie nie zmieniaja a on dobrze sie maskowal wierze ze trafie keidys na odpowiedniego a Ty nie zawracj sobei nim glowy szkoda ciebie i twoich nerwo bo bedziesz sama sie katowala