Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 6749

ja juz nie mam sily..nie radze sobie z tym pomozcie...

Polecane posty

Gość zalamana 6749

znowu mam chyba grzybka;/ nie bylo nic przez dlugi dlugi okres...4 dni temu jednak kocham sie z facetm...mial prezerwatywe...i atak grzybka zbiegl sie wlansie z tym wydarzneiem;/ czy to mozliwe..? czy grzybica moze sobie wracac wlasnie po stosunku...?

Gość antiba
jestes pewna ze to grzybica? ja miałam też problem z upławami i śwędzeniem. Lekarz na poczatku mówił mi ze jest to grzybica, dopiero później po kolejnej konsultacji okazało się że jestem uczulona na lateks. Mój organizm właśnie w ten sposób reagował. I faktycznie zero gumek i problem zniknął.

Gość zalamana 6749
no wlasnie w sumie to pewnosci nie mam....ale kurcze czy taki odczyn alergiczny moze sie utrzymywac kilka dni..? tak jak u mnie..?a do tego uplawy..;/

moze moze, ja tez tak mialam wlasnie po lateksie. Tez wydaje mi sie ,ze bylam na niego uczulona. O dziwo, ostatnio nie mam juz z tym problemow - nie wiem, samo znikenelo. A moze ostatnio chorowalas i przepisane mialas antybiotykki ? Wtedy tez orgaznizm jest oslabiony i u kobiet wetdy bardzo czesto wystepuja uplay. Byc moze jetes tez uczulona na jakies detergenty ,np plyny do plukania badz proszek do prania. Zle wyplukana bielizna tez moze doprowadzic do uplawow. JEsli ta dolegliwosc dodatkowo powoduje dyskomfort, mam na mysli pieczenie i swedzenie, polecam masc Clotrimazolum, dostepna w aptece bez recepty - naprawde pomaga. Wiem , bo mialam to samo.