Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_tam

którą wybrać?

Polecane posty

Gość taka_tam

witam. mam pytanko: która z peruk jest lepsza z włosów naturalnych czy sztucznych? czy jest ktoś na kafe kto może był zmuszony do takiego rozwiązania? bardzo proszę o pomoc i niewypisywanie obraźliwych rzeczy bo ja jestem niestety do tego zmuszona :(

Gość taka_tam
nikt mi nie jest w stanie pomóc? plisss

Gość hmmm...wlasciwie nie wiem
ale chyba ta z naturalnych bedzie lepsza....nie wiem czy widzialas kiedys taka peruke ze sztucznych wlosow, po jakims czasie wyglada paskudnie...wspolczuje :(

Gość najlepsze są te z włosów
prawdziwych zwłaszcza azjatek.

Gość taka_tam
ja do niedawna byłam pewna że lepsza jest naturalna ale ostatnio różne opinie do mnie trafiały. na pewno jest o wiele droższa ale to już nieistorne :( ma ktoś może jakieś doświadczenie?

Gość taka_tam
dziękuję bardzo za wypowiedzi :) coś obiło mi się o jakiś perukach na mikroskórze które zdejmowane są co jakiś czas na wymianę przyczepienia czy jakoś tak ale nic dokładniej nie wiem a zainteresowało mnie to:( co do tych azjatyckich włosów to są one też tak saa dostępne jak normalne naturalne włosy?

Gość moja ciocia po chemii
musiała przez jakiś czas nosić. kupiła ze sztucznych. było widać, że to peruka, ale w sumie ok. po prostu ciocia wybrała za jasny odcień blondu i jakieś te włosy bardzo do góry były napuszone.