Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jura

Włoski na udach

Polecane posty

Gość Jura

cześc dziewczyny czy ja jakaś nie normalna jestem czy co ale oprócz depilacji łydek muszę zabierać sie także za uda na których mam kłaczki i to z kazdej strony. Jesli nie jestem osamotniona z ta morenga to dajcie znać na pocieszenie i napiszcie jak sobie radzicie z depilacja bo ja z depilatorem to się pietram i skóra jest tam strasznie wtrażliwa na wszelkie zabiegi, a chodzi mi o depilację, której nie musiałabym powtarzać co 2 dzień. proszę o odzew Pozdro i z góry dziekuję

Gość kopopo
Nie jestes sama. Ja tez mam owlosione uda, zwlaszcza z tylu... Zauwazylam ze depilacja depilatorem bardziej boli tam niz na lydkach, wiec musze je golic maszynka...:O

dziewczyny sproujcie wosku, ja sie męczyłam z kłakami a teraz mam na 3 tygodnie spokój

Gość jazda
no właśnie ja też to mam! co z tego że są jasne, ale długie;/i to mnie nieźle wqrza.ale jak narazie nic z nimi nie robie bo się boję że jak zgolę to mi wyrosna takie same czylko grube i czarne, a wtedy to już wogóle msakra...a depilatora nie mam,ale jestm na kupnie .tak wogóle to jaki polecacie? i jakiej firmy?

Gość kopopo
Uzywam brauna wersji podstawowej i jesli chodzi o lydki i pachy, jestem zadowolona. Ja nie dosc, ze mam ciemne te wloski na udach, to jeszcze sa one dlugie - masakra po prostu... naturals - piszesz o wosku w plastrach czy takim u kosmetyczki?

jednym i drugim. Te plastry np Vipera z woskiem zielonym to nic innego jak wosk chlorofilowy. Postanowilam zaszalec i kupilam sobie zestaw do wosku tj podgrzewacz +komplet wosków(min do bikini) + paski flizelinowe. Przedtem uzywałam plastrów na zimno i stosowałam je tylko na uda bo tam miałam słabe aczkolwiek długie. Na mocne kłaki na łydkach nic nie działały. Dopiero wosk chlorofilowy podgrzewany do odpowiedniej temp mi usunął. a kupiłam ten zestaw bo szkoda mi kasy na kosmetyczkę bo uda kosztują 30 zł.

Gość ja z kolei
mam dosc duzo wlosow na rekach... golicie rece tez? matko! jak one mnie wkurzaja!!! sa jasne ale wlasnie dlugie. boje sie ze jak zaczne golic to odrosna mocniejsze-poradzcie cos...

Gość Karrelle
Depiluje nozki, paszki, bikini. Rak nigdy i nigdy nie bede. Choc mam calkiem solidnie oklaczone, ale powiem szczerze ze nawet mi sie to podoba : )

Gość zszokowanaaaaaaa
to ja myslalam ze to jest calkiem naturalne, ze ma sie tez wloski na udach:o

Gość to jest naturalne

Gość zszokowanaaaaaaa
tez tak mysle ze naturalne! a dziewczyna pnikuje:o jakby si wczoraj urodzila

Gość
ja tez mam kłaczki tu i ówdzie, ale najbardziej denerwuja mnie te na ramionach i pod lopatkami bo nie moge siegnac golarka.

Gość Jura
Ja sie wczoraj nie urodziłam ale czuje sie jak małpiszon, a gdy pomyslę że muszę się ścierać z tymi kłakami to mnie krew zalewa.

Gość woskowa
Wosk, wosk i jeszcze raz wosk! Mam ten sam problem, czy taką samą urodę :] Nic nie działa tak, jak wosk. Co prawda boli, ale włosy są coraz rzadsze i coraz słabsze. I zabieg wystarcza na dość długo - od trzech tygodni do miesiąca. Ostatnio zrobiłam sobie także przedramiona i chociaż minął już miesiąc to włosków prawie nie ma :] Polecam!

Podobno cukrowa boli mniej niz woskiem. I jest taniej... Borze chciałabym być blondynką i nie mieć włosów tam gdzie nie trzeba