Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola_o

jest tu jakis prawnik? prawo rodzinne

Polecane posty

Gość karola_o

mam problem z bylym mezem, jednym slowem nie dostosowuje sie do wyroku sadowego dotyczacego jego kontaktow z nasza corka a bardzo dosadnie domaga sie tego ode mnie!w ostatni weekend zlamal postanowienie sadu oraz zrobil cos wbrew mojej woli! nie wiem co mam zrobic dalej z ta sprawa! potrzebuje porady!

Gość gość
podbijam temat, gdyz jestem w podobnej sytuacji. chce zaznaczyc, iz mieszkam w szczecinie. potrzebuje profesjonalisty ktory mi pomoze!

Gość gość
Za darmo to nawet w ryj nie dają.

Gość gość
Najrozsądniej z Twojej strony byłoby zgłosić się do prawnika http://kancelaria-chmurak.pl/ . Świadczy on fenomenalne a przede wszystkim profesjonalne usługi z zakresu prawa rodzinnego. Mi bardzo pomogl w kwestii rozwodowej, moze przy okazji rozwiaze i Twoj klopot?

Gość gość
Ja profesjonalną pomoc z zakresu prawa rodzinnego otrzymałam od kancelarii adwokackiej www.winklerkancelaria.pl Kancelaria ta znajduje się w Poznaniu, więc polecam ich wszystkim z okolic tego miasta.

Gość Jewa

Moją sprawę z zakresu prawa rodzinnego prowadził niezawodny adwokat Cejrowski. Byłam pod ogromnym wrażeniem jego przygotowania, doświadczenia i wiedzy. Dzięki niemu wszystko skończyło się dla mnie pomyślnie. 

Gość Aniela

Jeśli chodzi o prawo rodzinne, to zdecydowanie trzzeba wziąć pod uwagę kancelarię Klisz we Wrocławiu. Uratowali mnie z "sytuacji bez wyjścia", która jednak okazała się nie aż tak bez wyjścia.