Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaassssik

Panie co wam się nie podoba u swoich partnerów? chodzi głównie o charakter...

Polecane posty

Gość aaaaaassssik

.. i wygląd) prosze o szczere wypowiedzi!

Gość bean
Wszystko mi się podoba w moim mężczyźnie. Znalazłam po prostu IDEAŁ!!!! I nie oddam :D

Gość kasioaljjjjjjjjjj
Musi oczywiscie mnie szanowac,nie byc dwulicowy,wierny,przyjacielski,dobry,pomocny,wyrozumiały,odpowiedzialny,nie mocny zazdrośnik!to chyba tyle

Bean ... przykro mi, ale niedlugo sie przekonasz ze idealy nie istnieja!... chocby nie wiem jaki byl cudowny i wspanialy, zawsze znajdzie sie cos co bedzie przeczylo \"idealnosci\" :P A moj chociaz nie jest idealem (a nawet i dobrze, ze nie jest!!!) jest super :) Pod wieloma wzgledami!

Gość mi sie ta podoba
ze jest taki opiekunczy, co do idealu, idealem nie jest, kazdy ma jakies "wady" (charakter) trzeba nauczyc sie zyc z wadami innych, my tez je posiadamy lecz moze same ich nie zauwazamy

Gość kod elektroniczny
to ze moje mankamenty- mam bardzo odstajace uszy-(mialam zawsze kompleksy na ich punkcie)- traktuje jak moj atut i bardzo je kocha:) I w ogole jak cos mi sie we mnie nie podoba on twierdzi ze wszystko jest idealnie:)

Gość a może ...
calutki:) oczka, głos, ustka, dłonie, włoski:P buzka:) zabki:) inteligencja,m adrosc, humor, wrazliwosc, romantycznosc, wiernosc:) oddanie:) jak kocha to pisze wiersze, maluje cos dla mnie w zeszycie i serca na forum:) ma serca w oczkach:) jak mowi zwraca tak lekko prawie niewidocznie a jednak ja widze twarz do rozmowcy, patryz w oczka, usmiecha sie fajnie i jak kocha to troszczy sie, mysli ciagle:) oj wiele by pisac:)

Gość a może ...
to nam sie podoba, nie doczyaltam slowa "nie" w topiku:) ale jestem zakrecona:P