Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ja ja Napisano Czerwiec 19, 2006 14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dasdsf Napisano Czerwiec 19, 2006 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluskanamakaron Napisano Czerwiec 19, 2006 do 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 ja ja ja i dasdsf jestescie dziewczynami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 wpisujcie się jeszcze................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dasdsf Napisano Czerwiec 19, 2006 tak jestem dziewczyna. teraz mam 23 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walet synku Napisano Czerwiec 19, 2006 konfesjonał się o ciebie pytał! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winogronka8 3 Napisano Czerwiec 19, 2006 moj pierwszy facet w wieku 19 lat:P dalej jestem z tym pierwszym hehe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ja ja Napisano Czerwiec 19, 2006 jestem dziewczyna i mam teraz 30 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 dzięki za wypowiedzi a ty walet to co tak nie na temat? my tu przecie o sexie niet a ty tez jeszcze nie miales dziewczyny czy juz miales?:) wpisujcie sie jeszcze!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 wpisujcie się............;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tema Napisano Czerwiec 19, 2006 pierwszy pocalunek - 19 lat prawie;), pierwszy raz - 21 lat:p A pierwszy chłopak ten nie od pocałunku:P - 20 lat;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka*** Napisano Czerwiec 19, 2006 czy Tobie sprawia radość i satysfakcja obnoszenie się tutaj po raz n-ty z tym , że nie miałeś dziewczyny? Inicjatywa! Zamiast dotykać po niej krzesła, hołubić włosy, zrób coś sam, porozmawiaj, pożartuj. Do cholery, mam już dosyć facetów, którzy potrafią tylko wzdychać, jęczeć, płakać, marzyć i gapić sie ukradkiem, a nigdy, przenigdy, choćby dziewczyna marzyła o tym po nocach, nie podejdą i nie zagadają. Nie zrobią nic. uwierz mi - sama nie raz bardzo chciałam znajomości z mężczyzną, ale on ponieważ już z góry wiedział, że nie ma szans, nigdy nic nie zrobił. Zamiast siedzieć przed komputerem, wyjdź do ludzi. Kobiety nie gryzą, nie idealizuj ich!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkh Napisano Czerwiec 19, 2006 do 28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 pierwszy chłopak w wieku 6 lat w przedszkolu :D Bodzio go zwali :D hehehe. pierwszy chłopak, który mnie pocałował i byłam z nim później dwa miesiące, 14 lat ;) pierwszy poważny mężczyzna w moim życiu, którego nadal kocham po półtorej roku, 18 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie miałam chłopaka 24 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 I nadal nie mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 a przepraszam. zapomniałam o poprzednim facecie, który zresztą był debilem, to pewnie dlatego, 17 lat. ale z nim wytrzymałam tylko 3 miesiace :| a zapowiadało sie na wiele lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierwszy chłopak w wieku Napisano Czerwiec 19, 2006 20 lat ( dopiero) ale za to jaki!! warto było czekac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam 17 lat Napisano Czerwiec 19, 2006 pierwszy pocałunek - 15 , pierwszy chłopak 16,pierwszy raz 17 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimiiiiiiiiii Napisano Czerwiec 19, 2006 pierwszy chłopak 14 pierwszy seks 24 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blada stopka Napisano Czerwiec 19, 2006 a ty znowu o tym samym nigdy nie miałem dziewczyny.. zamiast tu siedzieć idź do jakiejś miłej kawiarni i znajdź ją sobie ! Sama do ciebie nie przydzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimiiiiiiiiii Napisano Czerwiec 19, 2006 blada stopka masz rację!! Założyciel tych topików nie powinien za dużo użalać sięnad sobą ale niech wreszcie ruszy przysłowiowe swoje cztery litery i ruszy nad podbój kobiet. Sama się nie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach